Αρχική Eπικαιρότητα Η συγκλονιστική κατάθεση του διαιτητή Τζήλου για τον ξυλοδαρμό του

Η συγκλονιστική κατάθεση του διαιτητή Τζήλου για τον ξυλοδαρμό του

Ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος του Συνδέσμου Λάρισας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους το πρωί της Τετάρτης (19/12) την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας που διακομίστηκε οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από όσα αντίκρισαν κι έκαναν λόγο για «δολοφονική επίθεση»

Όπως αναφέρει το fosonline.gr ο Τζήλος στην κατάθεση του στην αστυνομία ανέφερε ότι ήταν τρεις αυτοί που του επιτέθηκαν. Τους περιέγραψε δε, ως θηριώδεις. «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν» είπε στους αστυνομικούς.

Σκέφτονται την αποχή οι διαιτητές

Με αποχή από τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής στη Σουπερλίγκα απειλούν οι διαιτητές λόγω της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο. Από το πρωί υπάρχουν τηλεφωνικές επαφές μεταξύ των ρέφερι, για τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απέχουν από τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο.

Στο μεταξύ ο επικεφαλής της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα με επιστολή που τους απέστειλε προσπαθεί να τους μεταπείσει και τους καλεί σε συνάντηση στις 4 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΕΠΟ ώστε να συζητήσουν όλα όσα τους αφορούν και κυρίως να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.