Αρχική Ν. Ηλείας Προσωρινό «λουκέτο» στο κλειστό Γυμναστήριο Πύργου μετά την πλημμύρα του Σαββάτου

Προσωρινό «λουκέτο» στο κλειστό Γυμναστήριο Πύργου μετά την πλημμύρα του Σαββάτου

Μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου όπου το κλειστό του Πύργου «πλημμύρισε» και πάλι λόγω της έντονης βροχόπτωσης και τις δηλώσεις του αντιδήμαρχου Πύργου κ. Παντελή Αθανασόπουλου, που είναι και ο υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, ότι το έργο αποκατάστασης της οροφής του κλειστού έχει περάσει στα χέρια του εργολάβου, είχαμε χθες την απόφαση να κλείσει το κλειστό, μέχρι την πλήρη αποκατάστασή του.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου Πύργου την οποία υπογράφει ο κ. Αθανασόπουλος:

«Η έκθεση αυτοψίας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου με αρ. πρ. 27705/5-10-2018, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο, ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

“Το εσωτερικό του σταδίου κρίνεται τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο χώρο των θεατών επισφαλής και μη λειτουργικό, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της στεγανοποίησης του ανωτέρου επιπέδου της οροφής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμού 65/2018 μελέτη με τίτλο «Συντήρηση-Επισκευή αθλητικών χώρων Δήμου Πύργου»”.

Με βάση την παραπάνω έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας, το κλειστό Γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του».

Πηγή: patrisnews.com