Αρχική Περ. Πελοποννήσου Δίχως τέλος …. η κατρακύλα του Τατούλη στις δημοσκοπήσεις

Δίχως τέλος …. η κατρακύλα του Τατούλη στις δημοσκοπήσεις

Σταματημό φαίνεται να μην έχει η κατρακύλα του Πέτρου Τατούλη και της αποδεκατισμένης ομάδας του σε όλες τις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα και βλέπουν ή όχι το φως της δημοσιότητας. Μετά από τις αποχωρήσεις από τον συνδυασμό του γνωστών και κορυφαίων στελεχών και τα έργα που δεν έγιναν ποτέ δείχνουν να διαμορφώνουν το σκηνικό της μεγάλης ήττας της  “Νέας Πελοποννήσου” και του ίδιου του πάλαι ποτέ ισχυρού άντρα της Περιφέρειας.

Μετά την αποτυχία στην Αρκαδία, την τραγωδία στην Αργολίδα που στενάζει από τα αντιπλημμυρικά που δεν έγιναν ποτέ, έρχεται και η Κορινθία να αποτελειώσει το σκηνικό σε μία δημοσκόπηση που θα παρουσιαστεί από το SUPER Και το peloponnisosnews την Παρασκευή το βράδυ.

Εκεί οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για τα πιο χαμηλά ποσοστά που έχει δει ποτέ ο Πέτρος Τατούλης ακόμη και από την πρώτη του τετραετία. Ηλίου φαεινότερον πως ο Πέτρος Τατούλης θα πάρει στις πλάτες του το πολιτικό κόστος σε μία ανύπαρκτη Περιφερειακή Αρχή που δίχασε τους Δημάρχους με το θέμα των σκουπιδιών εξαναγκάζοντάς τους να ακολουθήσουν άλλες μεθόδους για τους δημότες τους  και επιπρόσθετα για έργα πνοής και ανάπτυξης της Περιφέρειας που δεν έγιναν ποτέ.

Αντιθέτως η Περιφέρεια Πελοποννήσου έπαιρνε μέρος σε εκθέσεις, εγχώριες αλλά και στο εξωτερικό δαπανώντας τεράστια ποσά, διοργάνωνε ημερίδες, ομιλίες και οτιδήποτε είχε να κάνει με την προβολή τους και μόνο. Μία ολόκληρη Κορινθία και μία ολόκληρη Αργολίδα πνίγηκαν στον πρόσφατο Ζορμπά από αντιπλημμυρικά που δεν έγιναν ποτέ ενώ τώρα τελευταία στιγμή παλεύουν να δημοπρατήσουν κάποια έργα.

 

Προηγούμενο άρθροΕφάπαξ βοήθημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας στα νέα μέλη των οικογενειών των Αστυνομικών
Επόμενο άρθροΚάηκε ολοσχερώς κτήριο μεταφορικής εταιρείας στην Κυρά Βρύση Κορινθίας – Υπό έλεγχο η φωτιά (Βίντεο)