Αρχική Eπικαιρότητα Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Αυτοί είναι οι ύποπτοι για το τρομοκρατικό χτύπημα

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Αυτοί είναι οι ύποπτοι για το τρομοκρατικό χτύπημα

Από δύο διαφορετικά πρόσωπα έγιναν σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ.

Από το τμήμα ανάλυσης ήχου και φωνής από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, προκύπτει ότι δύο διαφορετικά πρόσωπα επικοινώνησαν με τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν για μία και μοναδική φορά στο zougla στις 01:55 και στις 01:57 στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΪ, φάνηκαν και τα στίγματα εκπομπής των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν τα οποία έγιναν από το κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ η ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζεται στον «σγουρομάλλη» και στον «ξανθό» που έφεραν τα επίθετα Τριαντόπουλος και Παπαδόπουλος σύμφωνα με τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων τα οποία είχαν βρεθεί σε γιάφκα στο κέντρο της Αθήνας, τον Νοέμβριο του 2017.

Επίσης η Αντιτρομοκρατική έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι τρία τουλάχιστον άτομα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο opel το οποίο βρέθηκε καμένο στα Άνω Πετράλωνα: Ένας οδηγούσε, το δεύτερο άτομο κάλυπτε και ένα τρίτο τοποθέτησε το σακίδιο έξω από τον ΣΚΑΪ. Οι δύο προαναφερθέντες «σγουρομάλλης» και«ξανθός» φέρεται να έκαναν τα τηλεφωνήματα, ενώ σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική υπήρχαν και άλλα δύο τουλάχιστον άτομα ως «κάλυψη».

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται επίσης και σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκαν οι δράστες μόλις έκαψαν το πρώτο όχημα διαφυγής τους, στα Άνω Πετράλωνα.