Αρχική Ν. Μεσσηνίας Της Υπαπαντής θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας από τον...

Της Υπαπαντής θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στη γιορτή της Υπαπαντής, παραμονή ή ανήμερα, 1 ή 2 Φεβρουαρίου 2019, θα γίνουν τα εγκαίνια του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Στα εγκαίνια του σπουδαίου αυτού έργου πολιτισμού για την πόλη και τη νότια Πελοπόννησο, θα παραστούν η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά και θα προσκληθούν όλοι όσοι συνέβαλαν στο σχεδιασμό και την υλοποίησή του.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις δηλώσεις του για την πιστοποίηση του Μεγάρου και την ολοκλήρωση του έργου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας επεσήμανε ότι “υπάρχει η έκθεση της εταιρείας Planet για το πώς πρέπει να οργανωθεί. Πρέπει να ορίσουμε σύντομα καλλιτεχνικό διευθυντή και ο φορέας που θα το διοικεί. Πρέπει να γίνουν επιλογές εκδηλώσεων που θα έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τις ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνονται εκεί, θα μπορούμε να καλύπτουμε όλα τα έξοδα λειτουργίας του. Πρέπει να είναι ένας ποιοτικός χώρος για εκδηλώσεις πολιτισμού για την ευρύτερη περιοχή μας και όχι μόνο για το Δήμο Καλαμάτας. Εκτός από εκδηλώσεις πολιτισμού είναι άριστος χώρος και για συνέδρια”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr