Αρχική Ν. Λακωνίας Σοβαρές ζημιές από τις βροχές σε χωριά του Δ. Σπάρτης στον Πάρνωνα

Σοβαρές ζημιές από τις βροχές σε χωριά του Δ. Σπάρτης στον Πάρνωνα

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις Τοπικές Κοινότητες Κεφαλά, Σκούρας, Χρυσάφων, Καλλονής, Γκοριτσάς, Αγίων Αναργύρων, Βρεσθένων και Λευκοχώματος, από τη θεομηνία (έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες) που έπληξε τις παραπάνω περιοχές.

Ο μηχανισμός του Δήμου Σπάρτης τέθηκε από την πρώτη στιγμή σε πλήρη ενεργοποίηση. Ο δήμαρχος, κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαος Φλώρος, έσπευσαν επιτόπου το βράδυ του Σαββάτου στις πληγείσες περιοχές, κινητοποιώντας τα μέσα πολιτικής Προστασίας του δήμου, ώστε να αντιμετωπιστούν τα θέματα που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης.

Τα προβλήματα εντοπίζονται, κυρίως, στο αγροτικό οδικό δίκτυο, σε δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης, καλλιεργούμενες εκτάσεις και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

«Ο Δήμος Σπάρτης θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να επιλυθούν συνολικά τα προβλήματα που ανέκυψαν από τις πλημμύρες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: lakonikos.gr

Προηγούμενο άρθροΟμάδα μαθητών του Αριστοτελείου παρουσίασε πειράματα στην εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών “Η Φυσική μαγεύει…” (Εικόνες)
Επόμενο άρθροΣυνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων