Αρχική Ν. Αργολίδος Δωρεάν προσφορά σε όλα τα παιδιά από το Δήμο Ναυπλιέων

Δωρεάν προσφορά σε όλα τα παιδιά από το Δήμο Ναυπλιέων

Την αγάπη του για τα παιδιά, για ακόμα μια φορά αποδεικνύει έμπρακτα ο Δήμος Ναυπλιέων, δίνοντας την χαρά σε κάθε παιδί να αισθανθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων, να παίξει με τα ξωτικά στο εργαστήρι τους και να ανέβει στην ρόδα να δει πανοραμικά την πόλη.

«Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» και το παιδί της ευκατάστατης οικογένειας, χέρι -χέρι έχουν αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς την δυνατότητα να διασκεδάσουν μαζί, χωρίς κανένα κόστος. Να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο, αφού τα Χριστούγεννα, ως ημέρες αγάπης και ελπίδας, ενώνουν τους ανθρώπους, φτωχούς και πλούσιους, με την φλόγα της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού.

Οι μέρες αυτές είναι κυρίως οι «Μέρες των παιδιών» και σε αυτό το πνεύμα ο δήμος Ναυπλιέων μετά από πρόταση του δήμαρχου Δημήτρη Κωστούρου άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του στα παιδιά προσφέροντας τους μεταξύ άλλων και την δυνατότητα του παιχνιδιού και της διασκέδασης στο «εργαστήρι των ξωτικών»(πλατεία τριών Ναυάρχων) και στην ρόδα στο λιμάνι (οδός Ωνάση) εντελώς δωρεάν, γιατί το παιχνίδι, διδάσκει.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΚαλαμάτα: 4 προφυλακίσεις για την διακίνηση χασίς σε όλη την Πελοπόννησο
Επόμενο άρθροΕρευνα μαθητών του 5ου Λυκείου Καλαμάτας για τον ιό HIV