Αρχική Περ. Πελοποννήσου Μεσσηνία: Δύο προφυλακίσεις για την εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε χασίς σε όλη...

Μεσσηνία: Δύο προφυλακίσεις για την εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε χασίς σε όλη την Πελοπόννησο

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο πρώτοι από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην 10μελή εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε τις μεγάλες φυτείες χασίς στα “Κοκκινοχώραφα” Γαργαλιάνων και το Βρωμονέρι ενώ μέσα από ένα καλά στημένο δίκτυο και κανάλια επικοινωνίας διακινούσε το χασίς σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Χθες λοιπόν, ανακριτής και εισαγγελέας Καλαμάτας έκριναν προσωρινά κρατούμενους έναν 53χρονο Χωραΐτη και έναν 59χρονο από το Κεφαλληνού.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, ένας 49χρονος Γαργαλιανιώτης ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικούς, έχει… γράψει ιστορία ως χασισοκαλλιεργητής, θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί – ενώ ο 53χρονος προφυλακισθείς και ένας ακόμα 61χρονος από τους Γαργαλιάνους (ο οποίος απολογείται τη Δευτέρα) φέρονται ως πρωτοκλασσάτα μέλη της εγκληματικής ομάδας, με “ζηλευτό” ποινικό παρελθόν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι ως βοηθοί του 49χρονου εμπλέκονταν -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- κυρίως στις καλλιέργειες. Ο 59χρονος από το Κεφαλληνού, ο οποίος προφυλακίστηκε, φέρεται να είχε “χρεωθεί” κομμάτι της διακίνησης του χασίς.

Σήμερα μαζί με τον κατηγορούμενο ως αρχηγό τους, θα απολογηθούν ένας 39χρονος και ένας 41χρονος από τη Μεσσήνη. Οι τελευταίοι πέντε κατηγορούμενοι απολογούνται τη Δευτέρα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Προηγούμενο άρθροΠρόγνωση καιρού: Βροχές, καταιγίδες και μποφόρ σήμερα Κυριακή
Επόμενο άρθροΊδρυση Δημοτικού σχολείου στις φυλακές Ναυπλίου!!