Αρχική Ν. Αργολίδος Ξεκίνησε η διήμερη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική και Κοινωνική Αγορά Αγάπης στο Ναύπλιο (Bίντεο)

Ξεκίνησε η διήμερη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική και Κοινωνική Αγορά Αγάπης στο Ναύπλιο (Bίντεο)

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Ναύπλιο για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιείται Φιλανθρωπική και Κοινωνική Αγορά Αγάπης.

Το bazaar διοργανώνεται το διήμερο 15 & 16 Δεκεμβρίου 2018 στην Πλατεία Συντάγματος από τις 11:00 έως τις 18:00.

Οι κάτοικοι και επισκέπτες , μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν τη βόλτα τους και να ενισχύσουν αγοράζοντας μικροαντικείμενα κυρίως διακοσμητικά από τα περίπτερα Συλλόγων, Σχολείων, Φορέων αλλά ακόμα και των κρατουμένων στις φυλακές που με την βοήθεια της Διεύθυνσης του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας, της Σχολής Καλών Τεχνών και του Δήμου Ναυπλίου εκθέτουν δημιουργίες τους.

Μέσα σε ένα περιβάλλον γιορτινό και χαρούμενο η Πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε μια πολύχρωμη εορταγορά στο κέντρο του χριστουγεννιάτικου Ναυπλίου.

Επίσης το υποδηματοποιείο των ξωτικών βρίσκεται φέτος στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) στο Ναύπλιο και μέσα στο πιο χαρακτηριστικό εργαστήρι του Βόρειου πόλου, ο Κουραμπιές, το σκανταλιάρικο ξωτικό και αρχιβοηθός του Άγιο Βασίλη, περιμένει παιδιά, γονείς και επισκέπτες της πόλης να τους γνωρίσει και να τους ξεναγήσει με τον πατροπαράδοτο τρόπο της χώρας των Χριστουγέννων και να τους θυμίσει τέχνες και επαγγέλματα που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροAποτελέσματα και βαθμολογία Α κατηγορίας Κορινθίας
Επόμενο άρθροΣτο Παρίσι με τα «κίτρινα γιλέκα» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης!