Αρχική Ν. Λακωνίας Διήμερη περιοδεία Χουντή σε Καλαμάτα και Σπάρτη

Διήμερη περιοδεία Χουντή σε Καλαμάτα και Σπάρτη

Διήμερη περιοδεία στη Σπάρτη και στην Καλαμάτα πραγματοποιεί ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής, αύριο Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα. Συγκεκριμένα, αύριο θα βρίσκεται στη Σπάρτη, όπου θα μιλήσει στο ξενοδοχείο “Sparta Inn” στις 11 το πρωί.

Τη Δευτέρα θα είναι στην Καλαμάτα, όπου θα μιλήσει στο ξενοδοχείο “Rex”, στις 7 το βράδυ. Θέμα των ομιλιών του είναι: “Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη που φλέγεται και η ανάγκη ενίσχυσης της ανυπότακτης Αριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο Θανάσης Πετράκος παρατήρησε ότι ο Ν. Χουντής έχει επιτελέσει σημαντικότατο έργο στην Ευρωβουλή και έχει αναδείξει σημαντικά ζητήματα. Ενημέρωσε ότι ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το αεροδρόμιο Καλαμάτας. Ανέφερε πως το αεροδρόμιο δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, αλλά να αναβαθμιστεί και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί ούτε το στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Το τοπικό στέλεχος της ΛΑΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις αντιδράσεις κατά της δημιουργίας διεθνούς κέντρου εκπαίδευσης αεροπόρων, για περιβαλλοντικούς λόγους. Ακόμα, πληροφόρησε ότι ο Ν. Χουντής το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών, όπου κύριο θέμα θα είναι η μείωση του εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών, λόγω της καταστροφής από τον δάκο, άλλων παθογόνων αιτίων και των καιρικών συνθηκών.

Ο Βασίλης Τσουλάκος είπε ότι “είμαστε σε προεκλογική περίοδο, η Ευρώπη βρίσκεται σε αναβρασμό και οι πολιτικές λιτότητας έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους λαούς της Ευρώπης”. Αναφέρθηκε, ακόμα, στην άνοδο της Ακροδεξιάς και την εξέγερση του γαλλικού λαού.

Πηγή: eleftheriaonline.gr