Αρχική Ν. Κορινθίας Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου στον Απόστολο Παύλο

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου στον Απόστολο Παύλο

Γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ., στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, η Ιερά Μητρόπολή μας, θα πραγματοποιήσει Εορταστική Εκδήλωση για τα Άγια Χριστούγεννα.

Το Α’ μέρος της Εκδηλώσεως θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και Κάλαντα από την παιδική Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως μας, υπό την Διεύθυνση της κ. Χριστίνας – Παταπίας Μήτρου. Στο Β’ μέρος, που θα ακολουθήσει, θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικους Ύμνους η Χορωδία Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου κ. Αναστασίου Γκιούλη», ενώ στο Γ’ μέρος της Εκδήλωσης ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Ανδρέας Κονάνος θα ομιλήση με θέμα: «Κάνε την καρδιά σου Φάτνη του Χριστού». Την Εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κ. Πέτρος Θωμαΐδης, Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεως μας.

Καλείσθε να παρακολουθήσετε την ως άνω Εκδήλωση, ώστε με την κατάλληλη πνευματικὴ προετοιμασία, στην οποία και αυτή θα συντελέσει, να υποδεχθείτε και να γιορτάσετε με Χριστοτερπή διάθεση και τώρα και πάντοτε την πανίερη εορτή της Αγίας του Χριστού Γεννήσεως.

Προηγούμενο άρθροΠρόγνωση καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια το Σαββατοκύριακο
Επόμενο άρθροΑνατροπή: Στο ίδιο κελί οι δύο κατηγορούμενοι για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη