Αρχική Ν. Κορινθίας Ξεκίνησε η δοκιμαστική τροφοδότηση νερού από την Στυμφαλία στην Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου...

Ξεκίνησε η δοκιμαστική τροφοδότηση νερού από την Στυμφαλία στην Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου (Βίντεο)

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός ανακοίνωσε χθες Πέμπτη 13/12/2019 ότι ξεκίνησε η δοκιμαστική τροφοδότηση με νερό από την Στυμφαλία της Δημοτικής Ενότητας Άσσου – Λεχαίου.
Όπως τόνισε ο κ. Πνευματικός πλέον έστω και δοκιμαστικά τροφοδοτείται 100% η περιοχή του Άσσου- Λεχαίου, ενώ υπογράμμισε ότι όλο αυτό το διάστημα γίνονται προσπάθειες να λυθούν μερικά ζητήματα όχι ουσιαστικά προκειμένου να υπάρξει απρόσκοπτη τροφοδότηση όλων των δικτύων χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σύμφωνα πάντα με τον Δήμαρχο Κορινθίων, η υδροδότηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ενώ μόλις ολοκληρωθούν και οι επιπρόσθετες απαραίτητες εργασίες, ο Δήμος Κορινθίων θα προχωρήσει και σε αντίστοιχες ανακοινώσεις προς ενημέρωση των δημοτών.
Με την ολοκλήρωση λοιπόν του έργου, στην Δημοτική Ενότητα του Άσσου – Λεχαίου θα φτάσει ποιοτικό και πόσιμο νερό στις βρύσες όλων των δημοτών.
Όπως μάλιστα είπε ο Δήμαρχος προκειμένου να προλάβει κάποιους που έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από την ώρα του τις εκλογές προκειμένου να κρατήσουν πίσω το Δήμο Κορινθίων, η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή τους ενημερώνει ότι είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός συνολικού προϋπολογισμού 820.000 ευρώ που αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου.
Καταληκτικά, ο Δήμαρχος Κορινθίων εγγυήθηκε ότι όλους τους στόχους που έχει βάλει η Δημοτική Αρχή τους επιτυγχάνει, καθώς απαρτίζεται από άτομα που δουλεύουν νύχτα μέρα και αγαπούν με ανιδιοτέλεια τον Δήμο. Μάλιστα, ο κ. Πνευματικός στο πλαίσιο αυτό ευχαρίστησε όλους εκείνους που εργάζονται προκειμένου ο Δήμος Κορινθίων να πάει μπροστά.