Αρχική Ν. Κορινθίας Παροχή οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο Κορινθίας σε πλημμυροπαθή επιχειρηματία

Παροχή οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο Κορινθίας σε πλημμυροπαθή επιχειρηματία

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του κ. Αγραφιώτη, ταμεία της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας και του κ. Στρατόπουλου, ιδιοκτήτη επιχείρησης Ελληνική Βιομηχανία Χαρτικών «ΕΥ.ΙΩ.ΧΑΡΤ Ο.Ε.».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παραλαβή αναλογικού ποσού από τα έσοδα των εισιτηρίων της εκθεσιακής δραστηριότητας «Πελοπόννησος 2018» από τον κ. Στρατόπουλο, έπειτα από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Ο ιδιοκτήτης της «ΕΥ.ΙΩ.ΧΑΡΤ Ο.Ε.», επιχείρηση που εδρεύει στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές από τον τυφώνα του Σεπτεμβρίου, οι οποίες αγγίζουν σε ποσοστό έως και το 100%, σύμφωνα και με τη διαπίστωση επιτόπιου ελέγχου της Περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον επιχειρηματία, που έρχεται αντιμέτωπος με κάθε είδους δυσκολίες, πόσο μάλλον όταν έρχεται να προστεθεί και μία καταστροφή από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεχή προσπάθεια ενίσχυσης του Κορίνθιου επιχειρηματία, αποτελεί απόδειξη ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας τηρεί τις δεσμεύσεις του. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο φορέας, σχετικά με τη συλλογή πληροφοριών που αφορούν στις καταστροφές σε επιχειρήσεις από τον τυφώνα του Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποι του Επιμελητηρίου Κορινθίας κάνουν ότι είναι δυνατό με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων επιχειρηματιών.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Στρατόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και την ικανοποίησή του απέναντι στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας.