Αρχική Ν. Αρκαδίας Στον αγνοούμενο Π. Γκιώκα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στα Λαγκάδια

Στον αγνοούμενο Π. Γκιώκα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στα Λαγκάδια

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του Παναγιώτη Γκιώκα από τα Λαγκάδια, ο οποίος δηλώθηκε αγνοούμενος τη Δευτέρα 26/03/2018…

Η εξέταση DNA έδωσε τις τραγικές απαντήσεις για τα υπολείμματα του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε στην ορεινή Γορτυνία.

Οι υποψίες των Αρχών από την πρώτη στιγμή έπεσαν στην υπόθεση εξαφάνισης του περασμένου Μαρτίου, όπου στην ίδια περιοχή είχε χαθεί ο Παναγιώτης Γκιώκας 62 χρόνων, τον οποίο αναζήτησε το «Φως στο Τούνελ» και το Silver Alert.

Οι υποψίες αυτές δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν αφού το γενετικό δείγμα των συγγενών του, ταυτοποιήθηκε πλήρως με το DNA που έλαβαν οι Αρχές από τα οστά του άτυχου άντρα.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ένας κυνηγός που περιφερόταν στην περιοχή Λαγκάδια, της Γορτυνίας Αρκαδίας, εντόπισε σε πολύ ορεινό και δύσβατο σημείο ένα ανθρώπινο κρανίο, υπολείμματα σπονδυλικής στήλης και άκρων. Βρέθηκαν και ρούχα τα οποία όμως ήταν δύσκολο να αναγνωριστούν καθώς βρίσκονταν σε κακή κατάσταση.

Προσωπικά έγγραφα δεν υπήρχαν στο σημείο και έτσι τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πελοποννήσου για να γίνει ανθρωπολογική εξέταση και να ληφθεί δείγμα DNA, ενώ σημειώνεται πως δεν βρέθηκαν ενδείξεις τυχόν εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: anikolouli.gr

Προηγούμενο άρθροΠάρε το στολίδι σου και έλα στον Άσσο να ανάψουμε το δέντρο μας !!
Επόμενο άρθροΝεκρός 49χρονος στην Μεσσηνία από τον ιό της γρίπης – Προσοχή συνιστούν οι ειδικοί (Βίντεο)