Αρχική Ν. Αχαΐας 20 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

20 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Υπογράφηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, του έργου της αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000 ευρώ, με βάση τη σχετική πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ως φορέα υλοποίησης.
Tο έργο προβλέπει μεταξύ άλλων, βελτιώσεις στους αναβατήρες και τα βοηθητικά τους συστήματα, αντικατάσταση και αναβάθμιση χιονοστρωτήρων, επέκταση κτιριακού εξοπλισμού, παρεμβάσεις ανασχεδιασμού στις πίστες, ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων , σύστημα βιολογικού καθαρισμού.

«Με τη χρηματοδότηση των παρεμβάσεων που σχεδιάστηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προσβλέπουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών και των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του χιονοδρομικού κέντρου, ανανέωση του στόλου των χιονοστρωτήρων, εκσυγχρονισμό και επανάχρηση των κτιριακών υποδομών, αύξηση της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των επισκεπτών.

Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, κατευθύνοντας σημαντικούς πόρους στις πολύτιμες τουριστικές υποδομές της Περιφέρειας με κρίσιμο αποτύπωμα στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη» όπως σημειώνει ο υφυπουργός.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό μέρισμα: Σε περίπου 1,5 εκατ. δικαιούχους θα δοθεί μέχρι την Παρασκευή – Αναλυτικά τα ποσά που θα πάρετε
Επόμενο άρθροΑσθενής σεισμική δόνηση 2.6 Ρίχτερ στα Αθίκια Κορινθίας!