Αρχική Ν. Αχαΐας Στα λευκά τα Καλάβρυτα-Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα-«Κόλλησε» στα χιόνια το άγημα (Βίντεο)

Στα λευκά τα Καλάβρυτα-Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα-«Κόλλησε» στα χιόνια το άγημα (Βίντεο)

Με χιονοπτώσεις σήμερα 13 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ολόκληρη η επαρχία Καλαβρύτων.

Προβλήματα παρουσιάζονται, χωρίς να έχουν κλείσει οι δρόμοι, στην Καλαβρύτων – Κλειτορίας, στον αυχένα Πριολίθου.

Μόνο με αλυσίδες γίνεται επίσης η κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, ενώ στα οχήματα που δεν είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες απαγορεύεται η άνοδος στο Καλάβρυτα από τη διασταύρωση της Πούντας.

Στον δρόμο από την Χαλανδρίτσα προς Καλάβρυτα, μέχρι αυτή την ώρα, δεν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα και γίνεται κανονικά η κίνηση των οχημάτων.

Επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι, ενώ συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ακινητοποιήθηκε μάλιστα στην Κερνίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, το λεωφορείο που μεταφέρει το στρατιωτικό άγημα που θα έπαιρνε μέρος στις σημερινές εκδηλώσεις για την επέτειο του Ολοκαυτώματος, καθώς δεν διαθέτει αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην μετάβασή του, λόγω του χιονιού, το αυτοκίνητο που μεταφέρει στα Καλάβρυτα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Αυτοκίνητα, τέλος, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχουν εγκλωβιστεί 6 χλμ. πριν την πόλη των Καλαβρύτων, την επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων.