Αρχική Ν. Κορινθίας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δ.Κορινθίων!! (Βίντεο)

Το αδιαχώρητο και πάλι χθες Τετάρτη 12-12-2018 στο τρίτο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου κορινθίων, με απίστευτη για τα κορινθιακά δεδομένα και άνευ προηγούμενου επιτυχία και με πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει το ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου με πάνω από 500 άτομα όλων των ηλικιών που κάθονταν σε πλαστικές καρέκλες αφού είχαν γεμίσει και όλα τα σκαλοπάτια του θεάτρου.

Το τρίτο μάθημα πραγματοποίησε ο καθηγητής παθολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, διάσημος Ογκολόγος κ. Σαμώνης Γεώργιος με θέμα: «Περιβάλλον και καρκινογένεση γνώση και πρόληψη».

Ο κ. Σαμώνης επίλεκτο τέκνο της Κορινθιακής γης ενθουσίασε στην κυριολεξία το κοινό που για δύο ολόκληρες ώρες καθόταν αφοσιωμένο να τον ακούει και τον κατέκλυσε με πλήθος ερωτήσεων.

Ο κ. Σαμώνης έκανε μια πραγματικά υπέροχη ομιλία στην οποία κατατόπισε το Κορινθιακό κοινό για όλες τις πτυχές της καταστροφικής μάστιγας που ακούει στο όνομα καρκίνος, αναφέροντας όλους τους γενεσιουργούς παράγοντες αλλά και τους τρόπους προφύλαξης από αυτήν την μάστιγα, με το δικό του μοναδικό τρόπο που καθιστά και τα πιο δύσκολα επιστημονικά θέματα άκρως κατανοητά για το κοινό.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα θέμα βαρύ και δύσκολο ο κ. Σαμώνης κατάφερε μια σύζευξη ιατρικής, φιλοσοφίας και τέχνης που δημιούργησε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η Σχολή Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου Κορινθίων φαίνεται να έχει κερδίσει το Κορινθιακό κοινό που την έχει αγκαλιάσει με ιδιαίτερη αγάπη και αθρόα συμμετοχή και στα τρία πρώτα εναρκτήρια μαθήματα του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το τρίτο αυτό μάθημα πραγματοποιήθηκαν 50 νέες εγγραφές που μαζί με τις πρώτες ανεβάζουν τον αριθμό των εγγεγραμμένων στα 500 άτομα.

Το επόμενο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την καινούργια χρονιά 9 Ιανουαρίου 2019 στο οποίο θα γίνει και η κοπή της πίτας της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου κορινθίων, με οκτώ φλουριά και υπέροχα βιβλία για δώρα όσων κερδίσουν το φλουρί.

Το μάθημα θα πραγματοποιήσει ο Καθηγητής Αναπτυξιακής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Τάνταρος Σπύρος, με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Ποιός είναι καλός γονέας: η γονικότητα σε μια πολύπλοκη εποχή».

Η Σχολή Επιμόρφωσης Οικογένειας του Δήμου Κορινθίων εύχεται σε όλους η γέννηση του Χριστού να σηματοδοτήσει και την προσωπική αναγέννηση του καθενός μας και της οικογένειας μας, καλά Χριστούγεννα και ένα υγιές και δημιουργικό νέο έτος!!! Για την Κορινθία και ολόκληρη την Ελλάδα!!!!