Αρχική Περ. Πελοποννήσου Με προσεκτικά αλλά επιτυχημένα βήματα προχωρά ο Γιώργος Δέδες προς την Περιφέρεια

Με προσεκτικά αλλά επιτυχημένα βήματα προχωρά ο Γιώργος Δέδες προς την Περιφέρεια

Πρόκειται για ένα Κορίνθιο πολιτικό με βαθιά ιστορία στα κοινά αλλά και με ένα εξαιρετικό πέρασμα από το Υπουργείο Υποδομών στην νευραλγική και απαιτητική θέση του Γενικού Γραμματέα.

Ο Γιώργος Δέδες σε αντίθεση με τις τυμπανοκρουσίες, τις μεγάλες εκδηλώσεις και τα βαρύγδουμπα λόγια και κόντρες των πολιτικών του αντιπάλων  (Νίκας και Τατούλης)  κινείται σταθερά και σεμνά προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι υποχρεώσεις του ακόμη στο Υπουργείο είναι πολλές και μεγάλες. Θέλει να ολοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο έργων που τρέχουν σε όλη την Ελλάδα και στον ελάχιστο χρόνο που βρίσκει κάνει τις επαφές του με φίλους και συνεργάτες οργανώνοντας την κάθοδό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου που πρώτα εμπιστεύονται τον άνθρωπο Γιώργο Δέδε και δευτερευόντος το κόμμα που τον στηρίζει. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι από όλους τους πολιτικούς χώρους που πιστεύουν πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αλλάξει μόνο όταν θα βρεθεί ο Δέδες στο τιμόνι.

Είναι επαφές που τις κρατάει ο ίδιος σαν άσσο στο μανίκι του και δεν βιάζεται να τις ανακοινώνει γιατί τα βήματά του είναι προσεγμένα και γιατί ξέρει πολύ καλά πως ο κόσμος έχει σημαντικότερα θέματα να επιλύσει στην καθημερινότητά του έξι μήνες πριν τις εκλογές από το να βλέπει μία μία προσωπικότητα να ξεπροβάλλει και να στηρίζει Τατούλη ή Νίκα.

 

Σ.Μπαλή