Αρχική Ν. Αρκαδίας Η αγωνία της Εύης Τατούλη για το πολιτκό της μέλλον …

Η αγωνία της Εύης Τατούλη για το πολιτκό της μέλλον …

Μόνο αγωνία μπορούν να κρύβουν οι κινήσεις της Εύης Τατούλη αναφορικά με την παρουσία της στην επίσημη πρώτη του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. Βέβαια κάποιοι για να θολώσουν τα νερά μίλησαν για τιμητική παρουσία προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη που χαιρέτισε την εκδήλωση όλων των ΝΟ.Δ.Ε της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Βέβαια ο Πρόεδρος του κόμματος ήταν ο τελευταίος που ανέβηκε στο βήμα και η Εύη Τατούλη θα μπορούσε κάλλιστα να πάει αργοπορημένη για να μην αναγκαστεί να ακούσει τον λόγο του Νίκα που μόνο τιμητικός δεν ήταν για τον πατέρα της, Πέτρο Τατούλη.

Που δεν θα ήταν αναγκασμένη να βλέπει με τα ίδια της τα μάτια τον κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης να σηκώνεται όρθιος και να χειροκροτά τον Παναγιώτη Νίκα όταν ο Πέτρος Τατούλης ζήτησε το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία και απορρίφθηκε.

Το μόνο που θα δικαιολογήσουμε ενδεχομένως γιατί στην πολιτική προφανώς και δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί αλλά σκληρά συναισθήματα, είναι η αγάπη της και η προσήλωσή της στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και στον τόπο της και ανησυχεί για το αν θα επιλεγεί και πάλι για να διεκδικήσει μία θέση στην Βουλή των Ελλήνων.