Αρχική Περ. Πελοποννήσου Μόνο για πανηγύρια και για μπράβο δεν είναι το ποσοστό του Π.Τατούλη...

Μόνο για πανηγύρια και για μπράβο δεν είναι το ποσοστό του Π.Τατούλη στον Δήμο Τρίπολης

Απαραίτητο κρίνεται να δώσουμε κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την δημοσκόπηση του peloponnisosnews που διεξήχθη στον Δήμο Τρίπολης με σχετικά ερωτήματα και για την πρόθεση ψήφου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτό γιατί κάποιοι βγήκαν να πανηγυρίσουν λόγω ημιμάθειας.

  1. Η δημοσκόπηση δεν έγινε μόνη της ούτε ξύπνησε ένα πρωί ο Θωμάς Γεράκης και μέτρησε από μόνος του τον Δήμο Τρίπολης. Η μέτρηση έγινε με παραγγελία του Peloponnisosnews και καλό θα είναι εσείς οι εντεταλμένοι του Περιφερειάρχη σήμερα να αναφέρετε την πηγή και τον εντολέα της μέτρησης.
  2. Ο Πέτρος Τατούλης μέσα στο σπίτι του την Αρκαδία και συγκεκριμένα στον Δήμο Τρίπολης άγγιξε πραγματικά το 42% έναντι του Νίκα και του Μπουντρούκα που μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν την υποψήφιότητά τους. Και πόσο μάλλον του Γιώργου Δέδε που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την υποψήφιότητά του. Εϊναι ένα ποσοστό που δεν πρέπει να σας κάνει να γελάτε και να πανηγυρίζετε αλλά να προβληματιστείτε διότι στην αντίστοιχη ερώτηση της ίδιας εταιρείας για λογαρισμό του SUPER το 2014 ο Πέτρος Τατούλης πήρε το μαγικό ποσοστό στον Δήμο Τρίπολης γύρω στο 60%….. !!!!   Κατακόρυφη πτώση, μέσα στο ίδιο του το σπίτι και έπονται να δούμε την κατρακύλα στην Αργολίδα και ωσονούπω και στην Κορινθία.
  3. Οι πληροφορίες μας λένε πως στην μέτρηση του Δήμου Αργους Μυκηνών σε αντίστοιχη ερώτηση για τον νυν Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη το αποτέλεσμα είναι δραματικό για εκείνον και την ομάδα του. Αφήστε λοιπόν τα πανηγύρια γιατί η επόμενη μέρα από τον Τατούλη είναι έξι μήνες κοντά.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Σ.Μπαλή