Αρχική Eπικαιρότητα Βιασμό του 19χρονου Αλβανού κατέγραψε η ιατρική εξέταση!

Βιασμό του 19χρονου Αλβανού κατέγραψε η ιατρική εξέταση!

Εμφανή σημάδια βιασμού κατέγραψε η ιατρική εξέταση του 19χρονου Αλβανού που διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός έπειτα από τον ξυλοδαρμό του στις φυλακές του Αυλώνα.

Το ενδεχόμενο να έχει βιαστεί κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού του στις φυλακές Αυλώνα, άφησε ανοικτό νωρίτερα ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο 19χρονος φαίνεται να έχει καταθέσει ότι μπήκαν στο κελί περί τα 20 άτομα: «Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».

Σημειώνεται ότι ταυτοποιήθηκαν δύο από του επτά δράστες της αυτοδικίας. Πρόκειται για έναν Έλληνα και ένα αλλοδαπό, μάλιστα ένας εκ των δύο παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στην επίθεση σε βάρος του 19χρονου.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν πάρει κατάθεση από έναν φύλακα ο οποίος ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε μεταξύ 4 και 4.30 το απόγευμα κατά τη διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων. Οι δράστες με κάποιο τρόπο έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα του κελιού απομόνωσης προβαίνοντας στις συγκεκριμένες πράξεις.

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

Όπως μετέδωσε το κανάλι OPEN, μετά τον ξυλοδαρμό ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας αποφασίστηκε να προφυλακιστούν την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, ενώ βρίσκονταν στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου για την κατ’ αναπαράσταση απολογία τους είχαν συγκεντρωθεί εξοργισμένοι πολίτες απέξω και τους αποδοκίμαζαν, με την αστυνομία να αποφασίζει εν τέλει, μετά και την απόφαση για την προφυλάκισή τους, να τους φυγαδεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών. Να σημειωθεί ότι ουσιαστικά ο ένας κατηγορούμενος ρίχνει το βάρος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στον άλλον.