Αρχική Ν. Κορινθίας Κύκλωμα ναρκωτικών στην Κόρινθο με 14χρονο βοηθό αρχηγού!

Κύκλωμα ναρκωτικών στην Κόρινθο με 14χρονο βοηθό αρχηγού!

Ενα 14χρονο αγόρι από την Αλβανία συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου πριν από μερικές εβδομάδες ως ένα από τα βασικά μέλη από κύκλωμα ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.

Όταν απουσίαζε ο θείος του – και αρχηγικό μέλος της συμμορίας- φρόντιζε να… ζυγίζει, να συσκευάζει και να παραδίδει τα ναρκωτικά σε χρήστες ουσιών.

Το παράνομο όφελος που απέκτησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ξεπερνά τις 50.000 ευρώ, με τους επτά συλληφθέντες να συντηρούνται… αποκλειστικά και μόνο από τα «νταλαβέρια», καθώς ήταν όλοι άεργοι – όπως αναγράφεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε και είναι στη διάθεση του «Ε.Τ.», το κύκλωμα διακίνησης χασίς λειτουργούσε τουλάχιστον τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με την καθοδήγηση ενός Αλβανού, ο οποίος είχε εντάξει στην οργάνωση τον ανιψιό του, τη σύντροφό του, έναν Ελληνα και μία Ελληνίδα.

Ολοι τους ήταν, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας, κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων και είχαν μετατρέψει τα deals σε… οικογενειακή υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τους τελευταίους πέντε μήνες, που τους παρακολουθούσε και η ΕΛ.ΑΣ., είχαν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 320 συναλλαγές.

Η επικοινωνία

Οι δράστες, σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, έχοντας ως σκοπό να συνομιλούν με «ασφάλεια» και εν κρυπτώ για να μη γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές επικοινωνούσαν κυρίως μέσω του facebook, του Ιnstagram και του Viber, έχοντας μάλιστα δώσει στις ναρκωτικές ουσίες τoυς εξής κωδικούς: «Χρώμα, βενζίνη, πλακάκια, τα γνωστά, δανεικά, το κλασικό, ένα διπλό, ένα κομπλέ, μπογιά και ουίσκι».

Αλλοι κωδικοί για τα ναρκωτικά ήταν οι εξής: «Φαραώ, μπάτμαν, άσπρη, κυρία, χόρτο, κόκκινο, μαυράκι, μπομπάμι, πράγμα, έψιλον, το Κορινθιακό, πράσινο και χιονάτη».