Αρχική Ν. Κορινθίας Κιάτο : Ο Μάρκος Λέγγας εύχεται καλή επιτυχία στον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Κιάτο : Ο Μάρκος Λέγγας εύχεται καλή επιτυχία στον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας εύχεται καλή επιτυχία στον Δημήτρη Παπαγεωργίου αναφορικά με την σημερινή του επισημοποίηση της συμμετοχής του στον Δήμο.
Σε λίγη ώρα ο Δημήτρης Παπαγεωργίου θα επισημοποιήσει την συμμετοχή του στον προεκλογικό αγώνα για τον δήμο Σικυωνίων. Θέλω να του ευχηθώ ειλικρινά και από καρδιάς, συγχαρητήρια για την απόφασή του και καλή επιτυχία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια άνθρωποι με ποιότητα και εμπειρία να μένουν μακριά από «τα κοινά». 
Αυτά δεν είναι λόγια αβροφροσύνης. Μπορεί να έχουμε διαφορετική αντίληψη για το πως θα λύσουμε τα προβλήματα και για το πως θα κάνουμε τον δήμο μας σύγχρονο, πρότυπο και ευρωπαϊκό, αλλά αναγνωρίζω πως ο καθένας που έχει διάθεση να προσφέρει στον τόπο του, που αναλαμβάνει το θάρρος και την ευθύνη να συμμετέχει, αξίζει τον έπαινο.
Για μένα, άλλωστε, δεν υπάρχουν «αντίπαλοι». Μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας. Αυτό είναι και το βασικό κριτήριο επιτυχίας. Να καταφέρουμε να βάλουμε πάνω από όλους και όλα τους δημότες, τους οποίους θα κληθούμε να υπηρετήσουμε.
Αυτό είναι και το μεγαλείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Δημήτρη, καλό αγώνα να έχουμε!