Αρχική Ν. Κορινθίας Isabella’s Live: Μια ξεχωριστή συναυλία για καλό σκοπό στο Λουτράκι

Isabella’s Live: Μια ξεχωριστή συναυλία για καλό σκοπό στο Λουτράκι

Όσο πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών τόσο περισσότερες εορταστικές εκδηλώσεις, παραστάσεις και συναυλίες διοργανώνονται με σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Υπάρχουν όμως και κάποιες δράσεις που έχουν σκοπό όχι μόνο να διασκεδάσουν αλλά να προσφέρουν ουσιαστική και πραγματική βοήθεια εκεί που χρειάζεται.

Μια τέτοια δράση είναι και η συναυλία που διοργανώνει το Stage 212 Loutraki την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το Isabella’s Live, μια συναυλία αφιερωμένη στη δίχρονη Ιζαμπέλλα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να δημιουργήσει ανεπανόρθωτες βλάβες στην ακοή της.

Οι Αντώνης Αγγελίδης, Γιάννης Τσελώνης, Ενδόπια, Χρήστος Νινιός θα τραγουδήσουν για την δίχρονη Ιζαμπέλλα. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για να βοηθήσουν στην κάλυψη των ιατρικών δαπανών για την θεραπεία της.

Ας δώσουμε όλοι ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Stage 212 Loutraki, να ακούσουμε καλή μουσική, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και κυρίως να βοηθήσουμε την μικρή Ιζαμπέλλα ώστε να μπορέσει κι εκείνη να ακούει σε όλη της τη ζωή.

Πηγή: loutraki365.gr