Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (10-16/12/18) από την Κατερίνα Καράμπελα

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (10-16/12/18) από την Κατερίνα Καράμπελα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10-16/12 από την Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ…

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Μερικές φορές δεν βρισκόμαστε σε έντονη δράση, είναι όμως μια όμορφη περίοδος που λαχταράμε την ηρεμία, για να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας.

ΚΡΙΟΣ. Αρχίζετε και αισθάνεστε από τώρα ότι οι γιορτές είναι κοντά, βρείτε λοιπόν πάλι την αισιοδοξία σας. Πολλά είχατε να αντιμετωπίσετε όλο αυτό το διάστημα ,είτε με ψυχολογικά διλήμματα, είτε με πισώπλατα χτυπήματα. Δεν έχετε παρά να σταθεροποιήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και γενικότερα τους στόχους σας. Εύνοια σε σπουδές και νομικά θέματα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα είστε πιο κοινωνικοί και θα μεταδίδετε πιο εύκολα τις ιδέες σας. Λίγη προσοχή χρειάζεται να έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες 18,19,20/4 για τυχόν μυστικές μηχανορραφίες για οικονομικά ή πολιτικά θέματα που μπορεί να προκαλέσουν ένταση στην αρχή της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ. Όλο αυτό το διάστημα μπορεί να διαψεύστηκαν οι προσδοκίες σας σε σχέση με φιλικές παρέες και ομάδες, που ενώ στην αρχή μπορεί να υπήρχε μια δυναμική, εκ των υστέρων είδατε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτή η επιρροή αρχίζει και εξασθενεί αλλά πρέπει ακόμα να προσέχετε. Είναι όμως μια ευκαιρία να δείτε με ποιους θα ενταχθείτε και με ποιους θα διακόψετε, αυτό αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Οι υπόλοιποι βλέπετε να σταθεροποιούνται οι συνεργασίες σας και να υπάρχουν πιο καλές προοπτικές σε οικονομικά θέματα σε ότι αφορά τις δοσοληψίες σας με τρίτους. Ενώ εσείς που γεννηθήκατε στο 1ο δεκαήμερο, βελτιώνονται και σταθεροποιούνται και οι σχέσεις σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Οι των τελευταίων ημερών 19,20,21/5 στην αρχή της εβδομάδας αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Εκτός από το 2ο δεκαήμερο που πρέπει ακόμα να προσέχει γιατί μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με συνεργάτες ή συντρόφους άλλα και ανθρώπους κύρους που παρεμβάλουν αρνητικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα. Οι υπόλοιποι έχετε την δυνατότητα να περάσετε μια πιο χαλαρή εβδομάδα. Σταθεροποιείτε και βρίσκετε συνεργάτες στον εργασιακό χώρο με πιο μεγάλη ευκολία από ότι πρότινος. Ομαλοποιούνται προς στιγμής και οικονομικά θέματα. Έχετε την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να κάνετε πράξη ένα σχέδιο που παλαιότερα είχατε προτείνει στην δουλειά σας και τώρα γίνετε αποδεκτό. Επίσης εάν σας απασχολούσε ένα θέμα υγείας τώρα φαίνεται να βρίσκετε σε ύφεση. Εσείς που έχετε γεννηθεί 19,20,21/6 ίσως να έχετε μία ανατροπή στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να χαλαρώσετε. Δημιουργήστε και αφήστε λίγο τις αντιπαραθέσεις. Υπάρχει η δυνατότητα να αισθανθείτε πιο ερωτικά και έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια σχέση, όπως επίσης να κάνετε μια συνεργασία που θα έχει γερές βάσεις. Απολαύστε την καθημερινότητα και μην γκρινιάζετε με το παραμικρό, γιατί μπορεί να προκύψει μια ανατροπή για εσάς των τελευταίων ημερών σε θέματα καριέρας, «έχετε γίνει πνεύμα αντιλογίας». Γενικά μπορεί να έχετε ευκαιρίες και στον εργασιακό χώρο αλλά και ευκολίες σε κάθε εμπόδιο που θα μπορούσε να δημιουργηθεί. Επωφεληθείτε κάθε καλή συγκυρία που θα σας παρουσιαστεί.

ΛΕΩΝ. Δίνετε όλη σας την προσοχή στα πρόσωπα που αποτελούν για σας την οικογένειά σας. Έχετε την εύνοια και την στήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους. Ευκαιρίες σε ότι και να θελήσετε να δημιουργήσετε και αυτό σας δίνει χαρά (καλλιτεχνικά, ερωτικά, παιδιά κτλ.) Προχωρώντας η εβδομάδα, για εσάς του 1ου δεκαημέρου, θα έχετε επίσης ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις. Το 2ο δεκαήμερο βρίσκετε ακόμα σε ένταση με σχέσεις ερωτικές αλλά και με οικονομικά που βάλλονται από τρίτους ,όπως ότι έχει σχέση με οικονομικά συντρόφων ή κληρονομιές κτλ. Προσέχετε τους ανταγωνιστές σας που δεν φαίνονται και δεν ξέρετε με πιο τρόπο σας «πολεμούν». Εάν χαλαρώσετε από την ένταση των προηγούμενων ημερών τότε αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο ανάλαφρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Αρχίζετε και καταλαβαίνετε ότι το περιβάλλον σας αποδέχεται. Η οικογένεια και χώρος του σπιτιού θα είναι για εσάς χώρος δημιουργίας, είναι μία καλή περίοδο και λόγω των εορτών να ασχοληθείτε με την διακόσμηση στο χώρο που ζείτε. Σταθεροποιούνται οι σχέσεις σας ή έχετε την στήριξη από άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας. Εσείς των τελευταίων ημερών 20-23/9 μπορεί να ακούσετε λόγια που θα σας ενοχλήσουν από συγγενείς, γείτονες κτλ. όπως και να δείτε κάποιους ανθρώπους που δεν σας είναι ευχάριστοι . Το 2ο δεκαήμερο ζει ακόμα την ένταση στην οικογένεια. Πρέπει να έχετε ανοιχτές τις «κεραίες» σας ώστε να δείτε καθαρά αν μια συνεργασία θα σας συμφέρει ή όχι. Αν και σας έχουν δείξει καθαρά τις προϋποθέσεις «δεν είναι κρυφοί εχθροί» ξέρετε ακριβώς με τι έχετε να κάνετε, απλά έγιναν κάποια πράγματα απότομα.

ΖΥΓΟΣ. Τα οικονομικά αδιέξοδα δεν υπάρχουν πια, κάντε σωστή διαχείριση και επωφεληθείτε από ευκαιρίες. Στο τέλος της εβδομάδας θα σταθεροποιήσετε και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια ή με ένα μεγαλύτερο άτομο που θα έχει για εσάς την έννοια της «πατρικής φιγούρας». Μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με τους φίλους, τους συγγενείς όπως και με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν στην καθημερινότητά σας. Δρομολογήστε μια σειρά μαθημάτων, αν σας ενδιαφέρει. Επίσης αν έχετε πρόσβαση σε ΜΜΕ είναι μια καλή περίοδο για γραπτά και ομιλίες. Το 2ο δεκαήμερο πρέπει ακόμα να προσέχει την υγεία του και τις διαψεύσεις ή την επίθεση στον εργασιακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Το πρώτο δεκαήμερο βρίσκετε σε φάση ανανέωσης. Γίνεστε άμεσα αποδεκτοί από το περιβάλλον σας. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και γίνεστε πιο όμορφοι. Αν το περιβάλλον με την μέχρι πρότινος συμπεριφορά σας είναι ευχαριστημένο, τότε θα έχετε την στήριξη και την αποδοχή του. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, δηλαδή να περιορίσετε τις δαπάνες για την διασκέδαση ή δημιουργικές δραστηριότητες γιατί σας συνεπαίρνει το «πάθος» και αγνοείτε την πραγματικότητα. Όλοι θα επωφεληθείτε από το πέρασμα του Δία στο 2ο οίκο σας και πιο πολύ αυτή την περίοδο το 1Ο δεκαήμερο, αρκεί να μην χάσετε τις ευκαιρίες που σίγουρα θα σας παρουσιαστούν για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι 20-22/11, στην αρχή της εβδομάδος μπορεί να έχετε προβλήματα στην επικοινωνία και ξαφνικές μετακινήσεις, λίγη προσοχή στο χώρο εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Είστε γενικά ευνοημένοι σε κάθε εγχείρημα με μοναδικό «αγκάθι», για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, τις διαψεύσεις και την επιθετική συμπεριφορά ατόμων στην οικογένεια σας. Προσοχή γιατί ακόμα μπορεί να προκύψουν κάποιες ζημιές σε ακίνητο, εκτός και αν κάνετε μια ανακαίνιση για αυτό φαίνεται όλη αυτή η «αναμπουμπούλα». Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε οικονομικά ανθρώπους για μυστικούς λόγους ή αυτοί να σας στηρίξουν σε έξοδα για κάτι που δεν είναι κοινώς αποδεκτό. Επιστρατεύστε την αισιοδοξίας σας και προχωρήστε μπροστά, αρχίστε να ασχολείστε και με διανοητικά θέματα. Οι ενέργειες σας θα φέρουν αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Όσοι έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου δηλαδή 18-20/1, θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τις διπλωματικές ικανότητες αν θέλετε να μην υπάρχουν ανατροπές με πολύ δικά σας άτομα π.χ. οικογένεια, γιατί δεν συμβαδίζουν οι απόψεις σας. Το 2ο δεκαήμερο έχει ακόμα να παλέψει με τους εσωτερικούς του «δαίμονες». Πολλές φορές εστιάζεστε στον εσωτερικό σας κόσμο, φοβάμαι ότι βγαίνουν ενοχές που έχουν ρίζες στο πως σας αποδέχεται ο περίγυρο σας. Γίνεστε αλτρουιστές και θέλετε με όλους να είστε καλά και να βοηθήσετε όσο μπορείτε πιο πολύ εμβαθύνοντας στα προβλήματα των άλλων . Αφού είστε σε αυτή την κατάσταση ερευνήστε καλύτερα τον ψυχικό σας κόσμο και ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο θα σταθεροποιήσουν σχέσεις με συλλογικούς χώρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Δευτέρα και Τρίτη αποφύγετε συζητήσεις με προϊσταμένους ή ανθρώπους κύρους για θέματα καριέρας γιατί δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε εσείς που είστε γεννημένοι 17-19/2. Όσο για το 2ο δεκαήμερο που έχει επικεντρωθεί σε ομαδικές και ιδεολογικές διεργασίες, πρέπει ακόμα να προσέχετε τις διαψεύσεις και το ρίσκο στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφεύγονται συμφωνίες. Το πρώτο δεκαήμερο αρχίζει από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα να έχει την δυνατότητα να ενταχθεί σε συλλογικούς χώρους (κόμματα, συλλόγους, εταιρείες) και να ευεργετηθεί από αυτή την ένταξη με πολλαπλά οφέλη. Στήριξη από μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία ή άτομα κύρους μπορεί να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας (αυτή η βοήθεια μπορεί να είναι κρυφή).

ΙΧΘΥΕΣ. Συνεχίζετε να έχετε αυτή την αγωνιστική διάθεση, παίρνετε πρωτοβουλίες και μάχεστε για το δίκιο σας. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό βοηθά την καριέρα σας, αν οι στόχοι σας δεν είναι ξεκάθαροί. Καλό θα είναι να μην πάρετε αυτή την εβδομάδα αποφάσεις αφήστε το χρόνο να κυλίσει, αρχίστε να μπαίνετε στο κλίμα των γιορτών (όλα αυτά για το 2ο δεκαήμερο). Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε αρκετές επαγγελματικές επιτυχίες, είστε σε διαπραγματεύσεις, δεν έχετε παρά να διαλέξετε σωστά τους συνεργάτες σας. Πολύ θα υποστηρίξουν τις ιδέες σας και βρεθούν άνθρωποι (φίλοι , παρέες κτλ.)που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήστε την θέση σας σε ένα συλλογικό χώρο ή να κάνετε πράξη ένα σχέδιο σας. Στην αρχή της εβδομάδας οι γεννημένοι 18-20/3 αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα.