Αρχική Ν. Κορινθίας Τα χρόνια που χάθηκαν εκτός τηλεόρασης και η αγωνία να βρεθεί πάλι...

Τα χρόνια που χάθηκαν εκτός τηλεόρασης και η αγωνία να βρεθεί πάλι σε τηλεοπτικό φακό

ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Καλώς ή κακώς, συμφωνούν ή όχι οι ίδιοι το επάγγελμα του δημοσιογράφου απαιτεί δύο πράγματα : Ικανότητα και δημοσιότητα. Αν ένα από τα δύο δεν υπάρχει, πόσο μάλλον και τα δύο τότε έρχεται ο ξεπεσμός πίσω από μία κενή οθόνη και το όνειρο.

Ονειρο να ξαναβγείς στην δημοσιότητα που ή ίδια σε πέταξε έξω, γιατί ποτέ δεν ήσουν αντικειμενική και έτρεχες να κρεμαστείς πάνω σε έναν πολιτικό. Ονειρο να ξαναδείς τον εαυτό σου στο γυαλί της τηλεόρασης που νόμιζες πως θα σε κρατήσει για πάντα.

Τις τελευταίες μέρες γίνονται απεγνωσμένες προσπάθειες να ξαναβγείς στην τηλεόραση από λίγους και άσχετους ευτυχώς. Προφανώς και από σένα την ίδια που είδες να πληρώνεις με τα ίδια σου τα μάτια τα λάθη σου, το ψώνιο σου και την ασχετοσύνη σου. Μία πληρωμένη πένα πολιτικών υπήρξες πάντα και δυστυχώς για αυτούς , τους έκανες και κακό εκ του αποτελέσματος. Από ότι πληροφορούμαι μάλλον έχει βρεθεί και ο σταθμός που θα φιλοξενήσει τις “βαριές πολιτικές σου εκπομπές” που τον βλέπει ο ίδιος ο καναλάρχης άντε και το σόι του. Μου θυμίζεις πολλούς φημισμένους δημοσιογράφους που τους πέταξε το ίδιο το σύστημα της διαπλοκής σε τριτοδεύτερα κανάλια για την τελική τους ισοπέδωση και εξαθλίωση.

Το επαγγελματικό σου τέλος έχει έρθει εδώ και πολλά χρόνια, μόνο εσύ και 2-3 κόλακες ακόμη δεν το έχετε δει. Η πόλη σε πέταξε ευτυχώς στα αζήτητα των επιδοτούμενων προγραμμάτων….. !!!

Σ.Μπαλή