Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Κατάμεστο το Αποστολοπούλειο στην παρουσίαση της υποψηφιότητας Νίκα από τον Μητσοτάκη

Τρίπολη: Κατάμεστο το Αποστολοπούλειο στην παρουσίαση της υποψηφιότητας Νίκα από τον Μητσοτάκη

Ασφυκτικά γεμάτο, αρκετή ώρα πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης, ήταν το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για την επίσημη παρουσίαση από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη της υποψηφιότητας Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Νίκας μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για τα έργα, που δεν έχουν γίνει από την σημερινή περιφερειακή αρχή χωρίς πάντως να κατονομάσει τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι “γυρνάει από πανηγύρια σε πανηγύρια”, ενώ αναφέρθηκε σε βασικά έργα υποδομής, που προτίθεται να προχωρήσει σε περίπτωση εκλογής του.

Ακολούθησε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε σίγουρος ότι ο λαός της Πελοποννήσου θα εμπιστευτεί την υποψηφιότητα Νίκα λέγοντας παράλληλα ότι “η ΝΔ έχει στόχο να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες της χώρας”. Στο λόγο του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση με αναφορές στην οικονομική πολιτική, στην Συμφωνία των Πρεσπών και σε ζητήματα δημόσιας ασφάλειας. Αναφερόμενος στις εκλογές μεταξύ άλλων είπε ότι το θέμα είναι “Εάν θα εμπιστευθείτε 3η φορά τον κ. Τσίπρα, ή 1η τον Κυριάκο Μητσοτάκη”, ενώ κάλεσε να επιστρέψουν στην ΝΔ τους παλιούς της ψηφοφόρους, που για διάφορους λόγους προχώρησαν σε άλλεςπ ολιτικές επιλογές στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Πηγή: eleftheriaonline.gr