Αρχική Ν. Κορινθίας Την παραίτησή του υπέβαλε στο Δήμαρχο Νεμέας ο πρόεδρος Λεοντίου

Την παραίτησή του υπέβαλε στο Δήμαρχο Νεμέας ο πρόεδρος Λεοντίου

Παραιτήθηκε, με αιχμές κατά τη Δημοτικής Αρχής, από πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεοντίου, ο Γεώργιος Ταραντίλης.

Την παραίτηση του υπέβαλε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεοντίου Γεώργιος Ταραντίλης στο Δήμαρχο Νεμέας, Κων/νο Καλαντζή.

Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης:

Γεωργίου Ταραντίλη του Ανδρέα
εκπρόσωπο της Τ.Κ. Λεοντίου

Από την αρχή της θητείας μου μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή με αγνοεί συστηματικά κι επανειλημμένα κάνοντας ενέργειες στο χωριό μου χωρίς πριν να έχω καμία ενημέρωση με αποτέλεσμα να τις πληροφορούμε από τους συγχωριανούς μου. Χθες έμαθα ότι κατασκευάζεται στο χωριό μου τοιχείο με πεζοδρόμιο, αν και υπήρχε πεζοδρόμιο και το χάλασαν. Έργο που ούτε απαραίτητο ήταν να γίνει, ούτε το ζήτησα για το χωριό γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρεται. Για το έργο αυτό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο χωριό μου, δεν ενημερώθηκα ούτε από Δήμαρχο, ούτε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, γεγονός που με προσβάλλει και με εκθέτει στα μάτια των συγχωριανών μου.

Για το λόγο αυτό σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του Εκπροσώπου της της Τ.Κ. Λεοντίου και ευχαριστώ τους τους συγχωριανούς μου που δύο φορές με έχουν εκλέξει πρόεδρό τους.

Νεμέα 5/12/2018

Πηγή: nemeapress.gr