Αρχική Ν. Κορινθίας Σήμερα στην Κόρινθο ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο break dance Χρ. Ντέντης (ONEL)!!

Σήμερα στην Κόρινθο ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο break dance Χρ. Ντέντης (ONEL)!!

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με διάφορες εκδηλώσεις, που θα γίνουν το μήνα Δεκέμβριο.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το απόγευμα από τις 6:00 έως τις 8:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου ο μαχητής του break dance από την Κόρινθο Χρήστος Ντέντης (ONEL), πρώτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα break dance 2017 (Battle Of The Year World Champion 2017-Γερμανία) και στην κορυφαία τετράδα στον κόσμο για το 2018, θα βρίσκεται στην Κόρινθο.”

Ο χαρισματικός ως άνθρωπος και ως χορευτής b-boy Χρήστος Ντέντης θα παρουσιάσει χορογραφία εμπνευσμένη από την Αναπηρία και θα χορέψει με παιδιά με αναπηρίες και τους συνοδούς τους.

Θα γίνεται προεγγραφή στα τηλέφωνα 27410 20120 και 28048. Την Παρασκευή 14 και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 6-8 το απόγευμα στην Πινακοθήκη περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους… και γιατί όχι και τους μεγαλύτερους…, για να εκφραστούμε διαφορετικά και να γίνουμε συνταξιδιώτες στον κόσμο των χρωμάτων, «ζωγραφίζοντας με το στόμα».

Θα γίνεται προεγγραφή στα τηλέφωνα 27410 20120 και 28048.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Κορίνθου, ο ONEL προσκαλεί παιδιά και εφήβους της πόλης μας για να χορέψει γι’ αυτούς και με αυτούς, σε ένα ανοιχτό σεμινάριο χορού στις 12 το μεσημέρι.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Προηγούμενο άρθροΤοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΠροφυλακίστηκαν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο