Αρχική Ν. Κορινθίας Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων ...

Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων (Βίντεο)

Σε συμφωνία με την Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων Α.Ε.Β.Ε. – HELESI προχώρησε ο Δήμoς Κορινθίων, στο πλαίσιο προμήθειας εξοπλισμού για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης και κομποστοποίησης.

Αναλυτικότερα, η εν λόγω συμφωνία αφορά την προμήθεια ενός τριαξονικού φορτηγού αξίας 177.320,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ που θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια του Δήμου Κορινθίων να διαχειρίζεται ακόμα και στο 100% τα απορρίμματά του.

Μάλιστα, όπως είπε ο κος Πνευματικός ο σχεδιασμός του έργου προχωρά με μεγάλη ταχύτητα και προσοχή.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κορινθίων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Δήμος θα λάβει και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που χρειάζεται με την προκήρυξη νέου διαγωνισμού, αφού ο προηγούμενος κατέστη άγονος.

Αυτός ο εξοπλισμός αφορά ένα ανυψωτή – κλαρκ και έναν σπαστό φορτωτή τα οποία ο Δήμος διαθέτει μεν, αλλά επιθυμεί να προμηθευθεί νέα μηχανήματα, αφού και οι προδιαγραφές του εργοστασίου είναι σύγχρονης τεχνολογίας.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Κορινθίων ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της εταιρείας, κο Αλεξανδράκη Ευάγγελο, τονίζοντας πως η προσπάθεια του Δήμου Κορινθίων θα πρέπει να στηριχθεί από όλους τους δημότες, ιδιαίτερα από την στιγμή που στην υπόλοιπη Πελοπόννησο έχουν γίνει ελάχιστες ενέργειες προκειμένου να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα των απορριμμάτων.

Προηγούμενο άρθροΣφοδρή σύγκρουση αυτοκίνητου με μηχανάκι στη παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΓ. Ψυχογιός: «Η ιθαγένεια και η ένταξη απέναντι στον ρατσισμό και τον φασισμό» (Βίντεο)