Αρχική Eπικαιρότητα Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της συνάντησης της 21χρονης φοιτήτριας με τον 19χρονο λίγη...

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της συνάντησης της 21χρονης φοιτήτριας με τον 19χρονο λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η ανάκριση για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο από δύο νεαρούς άνδρες.

Σήμερα to dimokratiki.gr δημοσίευσε και άλλη μια φωτογραφία ντοκουμέντο και ένα βίντεο από την στιγμή που η άτυχη φοιτήτρια συναντάται έξω από το σπίτι της με τον 19χρονο Αλβανό λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατική, χθες το απόγευμα, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πολύ πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.

Αντιφάσεις και αλληλοκαρφώματα από τους κατηγορούμενους

Αναπαράσταση της αποτρόπαιης δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο αναμένεται να ζητήσει σήμερα Πέμπτη από την ανακρίτρια η οικογένεια της 21χρονης φοιτήτριας μέσω των συνηγόρων της.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας που είναι ο πληρεξούσιο δικηγόρος, μεταβαίνει σημερα στην Ρόδο ώστε να ζητήσει να οριστεί ημέρα και ώρα για την κατ’αντιπαράσταση τόσο ενώπιον της ανακρίτριας όσο και στο σημείο τέλεσης της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας καθώς σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν πάρα πολλά κενά και λεπτομέρειες που δεν έχουν διευκρινιστεί από τους κατηγορούμενους οι οποίοι κατά τις καταθέσεις τους πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις ενώ ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο για το στυγερό έγκλημα.

Μια δολοφονία που συγκλόνισε όχι μόνο για τη βιαιότητα της πράξης αλλά και για το γεγονός πως η 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο θα είχε σωθεί εάν μετά το χτύπημα στο κεφάλι με σίδερο και την προσπάθεια στραγγαλισμού οι κατηγορούμενοι την μετέφεραν στο νοσοκομείο, αντί να την πετάξουν γυμνή και ζωντανή στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα αρχικά έχει ομολογήσει ο 19χρονος Αλέξανδρος από την Αλβανία η Ελένη όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από σίδερο τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, αλλά ο 21χρονος Έλληνας- σύμφωνα πάντα με την αρχική ομολογία του 19χρονου- επέμενε να την «ξεφορτωθούν».

Οι δυο κατηγορούμενοι έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή ενώ μέχρι στιγμής ο 21χρονος Έλληνας δεν έχει ομολογήσει ακόμη και ρίχνει όλες τις ευθύνες στο φίλο του τον 19χρονο Αλβανό για το στυγερό έγκλημα.