Αρχική Ν. Κορινθίας Open Mall στην Κόρινθο: Έργο που θα αλλάξει την πόλη!

Open Mall στην Κόρινθο: Έργο που θα αλλάξει την πόλη!

Σχετικά με το ζήτημα του Open Mall στην Κόρινθο, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κος Αλέξανδρος Πνευματικός
κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η πόλη να αποκτήσει την δική της ταυτότητα.

Από τα πρώτα χρόνια της Δημαρχίας του, έγιναν προσπάθειες έτσι ώστε η περιοχή να μετατραπεί σε ένα κέντρο θελκτικό πρώτα για τους κατοίκους της και μετέπειτα για τους επισκέπτες της.

Έτσι, ο Δήμος, έλαβε πρόσκληση και θα υποβάλει πρόταση για τα ανοικτά κέντρα εμπορίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων τόνισε ότι κάποιοι επιχείρησαν να ναυαγήσει αυτή η προσπάθεια από μέρος της Δημοτικής Αρχής, στοχοποιόντας τις προτάσεις των Νανόπουλο και Σταυρέλη που δεν είχαν κανέναν απολύτως μέλλον.

Όπως είπε μάλιστα ο κος Πνευματικός, τελευταία στιγμή κατάλαβαν ότι παίρνουν στις πλάτες μια πολύ μεγάλη ευθύνη και εν τέλει αποφάσισαν να κάνουν πίσω.

Το εν λόγω έργο, που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα άλλα εμπορικά κέντρα της χώρας θα αποτελέσει σημείο συγκέντρωσης για όλους τους δημότες της Κορίνθου.

Θα φέρει χρήματα στην πόλη και θα κάνει τις επιχειρήσεις να ανασάνουν και να ανταγωνιστούν με καλύτερους όρους τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν και παρεμβάσεις σε επίπεδο εξοπλισμού που θα βελτιώσουν την εικόνα του κέντρου και συνεπώς την ζωή των πολιτών της Κορίνθου.

Όπως είπε ο κος Πνευματικός θα υπάρξουν προμήθειες που θα βελτιώσουν την πρόσβαση του κόσμου, ενώ θα υπάρξει και ηλεκτρονικό λεωφορείο που θα κάνει δρομολόγια στο κέντρο από τις θέσεις στάθμευσης που διαθέτει ο Δήμος Κορινθίων.

Εκτός αυτού, η πραγματοποίησή αυτής της κατασκευής θα συνδυαστεί και με την ψυχαγωγία, αφού θα υπάρχουν και ποδήλατα ενοικιαζόμενα ή δωρεάν χορηγούμενα στους δημότες.

Είναι σαφές πως πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή και σαν Δημοτική Αρχή
“Η Πορεία Ευθύνης” πιστεύει ότι οι δημότες είναι έτοιμοι να δεχθούν μια τέτοια αλλαγή προς όφελός τους.

Ωστόσο, όποιοι προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στην εξέλιξη της Κορίνθου είναι καθαρά επειδή δεν έχουν ως γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Εναντιώνονται τυφλά χωρίς προτάσεις, ενώ τα φερέφωνα τους υποστηρίζουν τις ανύπαρκτες θέσεις τους.