Αρχική Eπικαιρότητα Φρίκη: Ενδείξεις ότι η μικρή Άννυ ήταν ζωντανή την ώρα του τεμαχισμού...

Φρίκη: Ενδείξεις ότι η μικρή Άννυ ήταν ζωντανή την ώρα του τεμαχισμού της

Σοκαριστικά στοιχεία προκύπτουν κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την δολοφονίας της μικρής Αννυς.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να ήταν ζωντανό: «Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω».

Η κατάθεσή του ήρθε να ολοκληρώσει την αρχική εικόνα που έδωσε ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την οποία εντοπίστηκε αίμα στους τοίχους και στο σοβατεπί, αν και το διαμέρισμα είχε καθαριστεί διεξοδικά.

Αντίθετη άποψη διατύπωσε ο ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης ο οποίος διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από την υπεράσπιση του πατέρα της Άννυ. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι το 4χρονο κορίτσι ήταν στη ζωή όταν το τεμάχιζε, επαναφέροντας τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου πως η Άννυ έφυγε από τη ζωή γιατί κατανάλωσε ναρκωτικά τα οποία υπήρχαν στο σπίτι.

Ο διάλογος με την έδρα:

Μάρτυρας: Η εικόνα του παιδιού, όπως την περιγράφει στην πρώτη του απολογία ο κατηγορούμενος, με παραπέμπει σε ασφυκτικό θάνατο , συνάδει με την κατανάλωση ναρκωτικών. Μια κρίση επιληψίας καταλήγει σε αναπνευστικό πρόβλημα .

Πρόεδρος: Ο φυσικός θάνατος δεν αποτελεί λόγο απόκρυψης.

Μάρτυρας: Δείτε το μοτίβο της ζωής τους. Μιλάμε για μια κοινωνία ανθρώπων που θέλουν να το αποκρύψουν.

Κατά τη διαδικασία, ο κατηγορούμενος πατέρας πήρε το λόγο, αναφέροντας: «Εγώ μόνος μου πήγα στην αστυνομία στις 27 Απριλίου 2015 και είπα ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού και ότι έγινε, έγινε μαζί μου. Είπα ότι το παιδί χάθηκε από εμένα ότι δεν έχει σχέση η γυναίκα μου ούτε αυτός (σ.σ. έδειξε συγκατηγορούμενο του)».