Αρχική Ν. Αρκαδίας Τα πρώτα αποτελέσματα για τη δημοσκόπηση του TV Super και του peloponnisosnews...

Τα πρώτα αποτελέσματα για τη δημοσκόπηση του TV Super και του peloponnisosnews – Τι προκύπτει για Δήμο, Περιφέρεια και κόμματα!

Την προσεχή Τρίτη (11/12/2018) το απόγευμα θα παρουσιαστεί η δημοσκόπηση του peloponnisosnews – tv super στην εκπομπή του Θύμιου Κάππου, με κεντρικό καλεσμένο τον Πρόεδρο της Marc Θωμά Γεράκη.

Ο κ. Κάππος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου και αποκάλυψε κάποια από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης (που έγινε στα όρια του καλλικρατικού δήμου Τρίπολης, σε 600 ανθρώπους) στους δημοσιογράφους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κάππος είπε …

Για τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ έχει 29%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,5%, το ΚΙΝΑΛ 9%, η Χρυσή Αυγή 5,5% (εμφανίζει σημαντική πτώση στα ποσοστά της), το ΚΚΕ 4% και το κόμμα Βελόπουλου 2,2%. Τα αποτελέσματα είναι χωρίς αναγωγή.

Για τις περιφερειακές εκλογές, ο κ. Κάππος είπε ότι ο Τατούλης έχει ποσοστό που ξεκινά από 3 ή από 4 (το 2014 είχε 62%). Ο Γιάννης Μπουντρούκας εμφανίζει πολύ καλό ποσοστό κοντά στο 11%. Επίσης, τόνισε ότι «θέλει πολύ δουλειά ο Νίκας» και ότι είναι «σε πολύ καλό επίπεδο ο Δέδες».

Για τις δημοτικές εκλογές είπε ότι το πρόσωπο που είναι πρώτο δείχνει δυναμική και ότι είναι το πρώτο φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές. Επίσης, ανάφερε ότι η διαφορά μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου είναι μικρή.

Προηγούμενο άρθροΣτο φουλ οι προετοιμασίες εν όψει Χριστουγέννων στους Αγίους Θεοδώρους
Επόμενο άρθροΟ Πρόεδρος της Σλοβενίας απέτισε φόρο τιμής στον Ι. Καποδίστρια στο Ναύπλιο (Βίντεο)