Αρχική Ν. Κορινθίας Συνεργασία του Ο.Α.Κ. με την BAVELAS TENNIS ACADEMY – Πρώτη γνωριμία στις...

Συνεργασία του Ο.Α.Κ. με την BAVELAS TENNIS ACADEMY – Πρώτη γνωριμία στις 22-23/12 στο Christmas Camp 2018 (Βίντεο)

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στα μέλη του προχωρά σε μια πρωτοποριακή για το κορινθιακό τένις συνεργασία που στόχο έχει την βέλτιστη εκγύμναση των αθλητών, -τριων του και την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό τις υψηλές προσδοκίες τους σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την BAVELAS TENNIS ACADEMY, την ακαδημία του ομοσπονδιακού προπονητή της γυναικείας εθνικής μας ομάδας FED CUP Τάσου Μπαβέλλα.

Η πρώτη γνωριμία με τον Τάσο Μπαβέλλα και το team του θα γίνει στο Xριστουγεννιάτικο Camp 22-23/12/2018 που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ., όπου τα παιδιά, οι γονείς, τα ενήλικα μελή του ομίλου αλλά και όσοι φίλοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συμμετέχουν στα νέα καινοτόμα και πρωτοποριακά προπονητικά προγράμματα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου Γιώργος Κεφερλής, απευθύνει κάλεσμα για το christams camp 2018 ενώ αναλύει και την συνεργασία του Ομίλου με την BAVELAS TENNIS ACADEMY.