Αρχική Ν. Κορινθίας Peloponnisosnews : Ας μιλήσουμε με ονόματα και αριθμούς κύριοι συνάδελφοι….. !!!!

Peloponnisosnews : Ας μιλήσουμε με ονόματα και αριθμούς κύριοι συνάδελφοι….. !!!!

Εδώ και αρκετές μέρες τρέχει το θέμα των χορηγούμενων δημοσιεύσεων στο facebook από τον hlektra.gr και την αγωνιώδη προσπάθειά τους να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα στην σελίδα τους με τα ψευδή ρεπορτάζ για την καύση ξύλων στο Πεδίο Βολής. Το θέμα αναδείχθηκε, έκλεισε, ή μάλλον δεν θέλουν οι ιθύνοντες του ηλέκτρα να κλείσει και το ξανανοίγουν με άλλες χορηγούμενες :

Επίσης σε άλλο τους θέμα χωρίς να μας ονομάζουν μιλούν για φιλικά προσκείμενες ιστοσελίδες στον Δήμο Κορινθίων που τους έκαναν “επίθεση αγάπης”. Εννοείται ότι εννοούν εμάς γιατί είμαστε το μοναδικό σάιτ που κατέγραψε το θέμα των χορηγούμενων (διακαίωμά σας)

 

Kαι γιατί να μην είναι χορηγούμενες αφού στην πανελλήνια κατάταξη των σάιτ η hlektra.gr είναι στο 8.071 

 

 

ενώ το peloponnisosnews.gr στο 2.108 

Φορτώστε λοιπόν χορηγούμενες μπας και από σπόντα σας διαβάσει κανείς αφού μοστράρετε στις αρχικές μας σελίδες γιατί μας χωρίζουν αρκετές χιλιάδες για να παίζουμε μαζί. Εδώ, η ομάδα του peloponnisosnews κάνει μία αξιοπρεπή δουλειά για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου με ειδήσεις και ρεπορτάζ από όλους τους νομούς όπου υπάρχουν συνεργάτες μας. Μιλάμε μόνο με στοιχεία και υπογράφουμε τα άρθρα μας. Εχουμε κερδίσει με το σπαθί μας και την δουλειά μας την αγάπη του κόσμου. Είμαστε ψηλά στην προτίμησή τους πολλούς μήνες τώρα, χωρίς ψέμματα, λάθη, ανακρίβειες και αερολογίες και τους ευχαριστούμε σε κάθε ευκαιρία για αυτό. Και εν τη αύτη περιπτώσει βάλτε ονοματεπώνυμο στα άρθρα σας για να ξέρουμε κι εμείς με ποιον έχουμε να κάνουμε.

Σ.Μπαλή