Αρχική Eπικαιρότητα Το βίντεο «μίλησε» – Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων της φοιτήτριας...

Το βίντεο «μίλησε» – Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων της φοιτήτριας στην Ρόδο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην αστυνομία δίνουν κατάθεση δύο άτομα τα οποία ίσως εμπλέκονται στην δολοφονία της κοπέλας.

To EleftherosTypos.gr επικοινώνησε με τον αρχισυντάκτη της Ροδιακής Μιχάλη Μαστή ο οποίος ανέφερε πως: «υπάρχει βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα τον ένα δράστη και την κοπέλα, αλλά και το αυτοκίνητο ενώ γίνεται επεξεργασία προκειμένου να βρεθούν και οι υπόλοιποι καθώς είναι δεδομένο πως δεν είναι ένας ο δράστης. Ήδη από την αστυνομία έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετοί» αναφέρει ο Μιχάλης Μαστής.

Την ίδια στιγμή δεν επιβεβαιώνει και την εμπλοκή αλλοδαπού στην υπόθεση αναφέροντας «πως αρκετοί έχουν περάσει από την ασφάλεια, μεταξύ των οποίων ακούγεται και η εμπλοκή ενός αλλοδαπού αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα με βεβαιότητα».

Στα χέρια των αρχών υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα αλλά και βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τουλάχιστον τον έναν δράστη, καθαρά αλλά και την άτυχη 21χρονη, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό των δραστών.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ ο ιδιοκτήτης του βαν φέρεται να είναι και ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 21χρονης και ενημέρωσε τις Αρχές. Επίσης καταθέτει και ένας νεαρός Αλβανός ο οποίος φέρεται να είναι φίλος του γιου του ιδιοκτήτη του βαν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης και ο νεαρός φέρεται να έχουν πέσει σε κάποιες αντιφάσεις στις καταθέσεις τους. Το λευκό βαν βρίσκεται ήδη στις Αρχές και την Τρίτη αναμένεται να εξεταστεί.

Την ίδια στιγμή εντύπωση και πολλά ερωτήματα προκαλεί στην αστυνομία ότι οι δύο άνδρες που ανακρίνονται δεν είχαν μαζί τους τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της 21χρονης.

Μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας: Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω

Δηλώσεις για την 21χρονη Ελένη Τοπαλίδου πραγματοποίησε και η μητέρα της, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί στο άτυχο κοριτσάκι της.

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».

Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελένη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε:«Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα–ίσα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά: «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

«Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. ΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», καταλήγει με θυμό, η μητέρα της άτυχης 21χρονης.