Αρχική Ν. Αργολίδος “SANTARGOSFUN”: Και το 2018 τρέχουμε για καλό σκοπό στο Άργος!!!

“SANTARGOSFUN”: Και το 2018 τρέχουμε για καλό σκοπό στο Άργος!!!

Φορέστε το σκουφί του Αη – Βασίλη το οποίο θα προμηθευτείτε από το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, από την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα και κάθε απόγευμα και ελάτε να τρέξουμε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 και να χαρίσουμε χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Αξία σκούφου:3 ευρώ

Τα έσοδα από τα σκουφάκια θα διατεθούν για τις ανάγκες του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον Ιερέα Αντώνιο Παπανικολάου, με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά, την ανιδιοτελή προσφορά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για το παιδί, το νέο και το γονιό που βρίσκονται σε ανάγκη. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ τα φετινά Χριστούγεννα στοχεύουν στην … Αγάπη!!! Στην Αγάπη που ο Δήμος μας αγκαλιάζει τα παιδιά και που προσφέρει όραμα και χαρά σε όλους μας!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης