Αρχική Ν. Αρκαδίας Kύριε Τσιαμούλο, σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς για μεθοδεύσεις

Kύριε Τσιαμούλο, σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς για μεθοδεύσεις

Με έκπληξη λάβαμε στο email μας το παρακάτω δελτίο τύπου της παράταξης του Νίκου Τσιαμούλου στην Τρίπολη που μιλάει για κυοφορούμενες και μεθοδευμένες δημοσκοπήσεις (προφανώς και εννοεί αυτή που διενεργείται αυτές τις μέρες στον Δήμο Τρίπολης για λογαριασμό του peloponnisosnews και του SUPER).

ΤΡΙΠΟΛΗ 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

«Ανεξάρτητη και με την στήριξη των συμπολιτών μας, θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές»

Κυοφορούμενες και μεθοδευμένες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να αλλοιώσουν την Δημοκρατική επιλογή των πολιτών όπως και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα:

Ετοιμάζεται ένα “σχέδιο” εδώ και λίγες εβδομάδες που μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται, επιδιώκοντας να νοθεύσει την ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων και να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, στις επερχόμενες εκλογές με δόλιο τρόπο. Είναι οι ίδιες πρακτικές (χωρίς όμως επιτυχία), που είχαν εφαρμοστεί στις εκλογές του 2014. Στην καρδιά όμως των πρακτικών αυτών εμφανίζονται χαλκευμένες και κατευθυνόμενες πλασματικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες γίνονται εργαλεία στα χέρια υποψηφίων και διαπλεκόμενων συμφερόντων που επιδιώκουν συγκεκριμένα οφέλη την επόμενη ημέρα των εκλογών. Θέλω να θυμίσω ότι είχαν χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθοδευμένες και κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και τον Μάιο του 2014, δίνοντας τότε στην νεοεμφανιζόμενη ανεξάρτητη παράταξη μας, ποσοστό 2% ενώ το τελικό ποσοστό-αποτέλεσμα που έλαβε η παράταξη ήταν πενταπλάσιο, περίπου 11%.

Η πραγματική αληθινή δημοσκόπηση γίνεται κάθε ημέρα μαζί με τους πολίτες. Η δύναμη και η εμπιστοσύνη τους είναι πρωτόγνωρη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να “ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ” του Δήμου Τρίπολης. Να αλλάξουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας, που σήμερα είναι ουραγός των εξελίξεων και να τον κάνουμε πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Στην πορεία αυτή προς τις εκλογές, ακούγονται διάφορα και θα ακουστούν και άλλα πολλά. Όπως π.χ. το πιο πρόσφατο, ότι θα συνεργαστώ πρίν τις εκλογές με τον Κο Τζιούμη. Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα για τελευταία φορά. Η δική μας πορεία είναι ανεξάρτητη χωρίς συμβιβασμούς. Η μόνη στήριξη που έχει αξία για εμάς και μεγάλη σημασία, είναι των συμπολιτών μας, είναι του λαού μας και όχι των κομμάτων.

Η πραγματικότητα τους φοβίζει. Η αληθινή δημοσκόπηση θα γίνει στην κάλπη.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Νίκος Τσιαμούλος

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ PELOPONNISOSNEWS 

Πολύ απλά σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς χωρίς να σας πούμε και πολλά για την εταιρεία MARC που είναι μία από τις λίγες πιστοποιημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων. Πάμε να δούμε μαζί τα αποτελέσματα της MARC για τον Δήμο Τρίπολης το 2014 

  1. Η πρόθεση ψήφου των δημοτών προς εσάς και τον συνδυασμό σας το 2014 ήταν 6.5% και όχι 2% όπως ψευδώς αναφέρετε στο δελτίο τύπου σας.
  2. Και μάλιστα στην δημοτικότητά σας υπήρχαν πολλά περιθώρια βελτίωσης όπως φαίνεται και στην παρακάτω κάρτα και μάλιστα με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης που προφανώς εσείς ελάχιστα εκμεταλλευτήκατε αφού φτάσατε μέχρι το 10.29% και όχι στο 11 που πάλι ψευδώς αναφέρετε στο δελτίο τύπου σας.

    Σας επιστρέφουμε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς σας και σας αφήνουμε στα χέρια των δημοτών για μία καλύτερη τύχη.

Σ.Μπαλή