Αρχική Ν. Κορινθίας Σκύλος … “εισέβαλε” στο γήπεδο Βέλου κατά την διάρκεια αγώνα!! (Βίντεο)

Σκύλος … “εισέβαλε” στο γήπεδο Βέλου κατά την διάρκεια αγώνα!! (Βίντεο)

Ένα μαύρο αδέσποτο σκυλί έκλεψε την παράσταση και για λίγο έγινε πρωταγωνιστής στο γήπεδο του Βέλου.

Ήταν το 43΄ της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων ΕΛΛΑΣ Βέλου και της Πρωτοπόρου Κορίνθου ΄06, όταν σε μια φάση που η μπάλα παιζόταν στο μισό γήπεδο προς την εστία της γηπεδούχου ο σκύλος βρήκε το μισό γήπεδο άδειο και σκέφτηκε να εισβάλει μέσα να κάνει μια βόλτα…

Όπως θα δείτε στο βίντεο, κοντοστάθηκε μπροστά στον Α΄ Βοηθό κ. Παπαγεωργόπουλο σαν να του … ζητούσε την άδεια να μπει στο γήπεδο.

Ο Διαιτητής του αγώνα κ. Βλαντής, αλλά και οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αντιμετώπισαν την “εισβολή” με ψυχραιμία και χιούμορ και περίμεναν να δουν την πορεία που είχε επιλέξει να κάνει ο σκύλος.

Αυτός συνέχισε την πορεία του από τον Α΄ Βοηθό στο Β΄ Βοηθό, πέρασε έξω από την μεγάλη περιοχή του Σκούρτη έκανε έναν ελιγμό, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και βγήκε σαν να μη τρέχει τίποτα, έξω από την πλάγια γραμμή του αουτ και εκτός του γηπέδου, πηγαίνοντας πίσω από τον Β΄ Βοηθό όπου και παρέμεινε μέχρι την λήξη του Ημιχρόνου.

Ο Διαιτητής και οι ποδοσφαιριστές αφού σάστισαν για λίγο, ξέσπασαν σε γέλια από το απρόσμενο αυτό περιστατικό και συνέχισαν τα τελευταία λεπτά του Α΄ Ημιχρόνου…

Βέβαια και οι φίλαθλοι όπως θα ακούσετε αντιμετώπισαν το περιστατικό με χιούμορ ζητώντας να του βγάλει κάρτα….

Πηγή: korinthosnews.gr