Αρχική Ν. Κορινθίας Πως τα σωστά πολιτικά βήματα του Δ.Βασιλείου μπορούν να φέρουν την ανατροπή...

Πως τα σωστά πολιτικά βήματα του Δ.Βασιλείου μπορούν να φέρουν την ανατροπή στο Λουτράκι

Ο Περαχωρίτης Δημήτρης Βασιλείου με βαθιά αγάπη για τον τόπο του αφού με την ιδιότητα του πολύ πετυχημένου νευροχειρουργου, θα μπορούσε να δραστηριοποιείται ακόμη και στο εξωτερικό, εντούτις ζει στο χωριό του στην Περαχώρα. Οι ανησυχίες του καθημερινές ίδιες με τους συντοπίτες του που έρχεται σε επαφή, αποφασίζει να διεκδικήσει τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων. Γνωστή η φύση του για προσφορά μέσω του επαγγέλματός του, κινείται στα πολιτικά λημέρια με ήσυχα και προσεκτικά βήματα.

Οι άνθρωποι που επιλέγει να πλαισιώσουν τον συνδυασμό του είναι δυνατοί και χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Είναι πετυχημένοι στην ζωή και στο επάγγελμά τους και θέλουν να προσφέρουν σε ένα Δήμο, άτυχο κατά την γνώμη μας μέχρι τώρα σε μία δυναμική δημοτική αρχή.

Με έντονο χιούμορ που το καταλαβαίνεις από τις πρώτες του κουβέντες αλλά και με δυνατό πολιτικό λόγο όταν η συζήτηση πάει στον Δήμο που τόσο αγαπά. Σκύβει το κεφάλι όταν η συζήτηση πηγαίνει στα παιδιά που δεν έχουν ένα γήπεδο να παίξουν και εξαγριώνεται όταν του θυμίζεις τις απευθείας αναθέσεις σε LDO με σκοπό μόνο την διαφήμιση.

Ο Δημήτρης Βασιλείου μπορεί να κάνει την ανατροπή στο κατεστημένο του Λουτρακίου και να μηδενίσει το κοντέρ της αφάνειας δίνοντας σε αυτό τον Δήμο την θέση που του αξίζει !!!

 

Σ.Μπαλή