Αρχική Ν. Μεσσηνίας Δημοπράτηση του Καλαμάτα – Πύλος υπόσχεται ο Σπίρτζης!

Δημοπράτηση του Καλαμάτα – Πύλος υπόσχεται ο Σπίρτζης!

Τους επόμενους μήνες θα βγει ο διαγωνισμός για το δρόμο από την Καλαμάτα μέχρι το Ριζόμυλο και την Πύλο, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, στο χαιρετισμό του στην ημερίδα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”.

Να επισημάνουμε πάντως ότι στις αρχές Νοεμβρίου κατατέθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη βελτίωση και ανακατασκευή του υφιστάμενου δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος σε 4ιχνο δρόμο με διαχωριστικό στη μέση, αλλά δεν έχει υποβληθεί ακόμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και στα Δημοτικά Συμβούλια Καλαμάτας και Μεσσήνης για ενημέρωση, διαβούλευση και γνωμοδότηση.

Ο υπουργός, επίσης, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των 6 συμβάσεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος. Είπε ότι αυτό σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος για να περάσουν από τη Βουλή και να ξεκινήσει η κατασκευή τους, αφήνοντας για υπόλοιπο τις άλλες δύο εργολαβίες που έχουν προδικαστικές προσφυγές.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας στολίζει ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης, με Αστέρια των Ευχών!
Επόμενο άρθροΕπενδύσεις 500 εκ. ευρώ για την έρευνα υδρογονανθράκων σε Πατραϊκό και Δυτική Ελλάδα