Αρχική Ν. Κορινθίας Υπεγράφη η Σύμβαση ασφαλτοστρώσεων δρόμων του Καποδιστριακού Δήμου Κορινθίων προυπολογισμού 4.600.000 ευρώ...

Υπεγράφη η Σύμβαση ασφαλτοστρώσεων δρόμων του Καποδιστριακού Δήμου Κορινθίων προυπολογισμού 4.600.000 ευρώ !!!! (Βίντεο)

Η Σύμβαση της οδοποιίας του Καποδιστριακού Δήμου Κορινθίων υπεγράφη σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου, κ. Αλέξανδρου Πνευματικού.

Όπως είπε ο κ. δήμαρχος η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική με την υπογραφή της σύμβασης του μεγαλύτερου έργου οδοποιίας που έχει δημοπρατηθεί ποτέ στον Δήμο Κορινθίων προυπολισμού 4.600.000 ευρώ από πόρους του Δήμου.

Αφορά ασφαλτοστρώσεις και στην πόλη της Κορίνθου, αλλά και στον Σολομό, Αρχαία Κόρινθο, Εξαμίλια και Ξυλοκέριζα.   Είναι η καλύτερη απάντηση, πρόσθεσε ο κ. δήμαρχος, σε κάποιους που δίνουν την μάχη των χαρακωμάτων για το πως θα διαβάλουν την Δημοτική Αρχή και πως θα φτιάξουν ψηφοδέλτια με λαικισμό και υποσχέσεις.

Η Δημοτική Αρχή Πνευματικού συνεχίζει το δημιουργικό της έργο, υλοποιεί και με το παραπάνω το προεκλογικό της πρόγραμμα, το οποίο είχε υποσχεθεί και ταυτόχρονα ο Δήμαρχος δήλωσε πως όλα αυτά η Δημοτική Αρχή τα πετυχαίνει με την άριστη διαχείριση των οικονομικών του δήμου κάνοντάς τον ζηλευτό από όλους, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και ρίχνοντας βέλη σε επίδοξους μνηστήρες του δήμου.

Σε όλους αυτούς που υπόσχονται, είπε ο κ. δήμαρχος, εμείς απαντάμε με έργα που γίνονται με δικά μας χρήματα…

Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή τα εγκαίνια του «Κ.Α.Π.Η. ΑΣΣΟΥ»
Επόμενο άρθροΠαρούσα δηλώνει η Παναγιώτα Ντίντα για τον δήμο Καλαμάτας