Αρχική Ν. Κορινθίας Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου στο Λουτράκι – Καρέ καρέ η διάσωσή του (Βίντεο)

Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου στο Λουτράκι – Καρέ καρέ η διάσωσή του (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης ενός 82χρονου άνδρα, ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος εντός της οικίας του, σχεδόν δίπλα στην Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, στο Λουτράκι. Ο ηλικιωμένος άνδρας, φέρεται να είχε πέσει αρκετές ώρες και λόγω κινητικών προβλημάτων δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί ούτε να μετακινηθεί.

Η γυναίκα του, η οποία βρισκόταν εκτός σπιτιού, προσπάθησε σήμερα το πρωί να μπει μέσα στο σπίτι αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο ηλικιωμένος είχε τα κλειδιά του πάνω στην πόρτα. Άρχισε να χτυπάει την πόρτα και όταν δεν πήρε απάντηση. ανησύχησε και κάλεσε την Πυροσβεστική.

Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενο από δύο άτομα, βρέθηκε στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον 82χρονο. Αρχικά, διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας είναι ζωντανός και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία για να παρευρεθεί στο σημείο, καθώς ο μόνος τρόπος εισόδου ήταν να παραβιάσουν το παράθυρο.

Τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη της γυναίκας του, οι άνδρες της Πυροσβεστικής εισήλθαν λίγα λεπτά αργότερα μέσα στο σπίτι του 82χρονου όπου τον βρήκαν πεσμένο γυμνό στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απαιτήθηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς ο 82χρονος δεν έφερε κάποιο σπάσιμο ή τραύμα. Ωστόσο, λόγω της πολύωρης παραμονής του χωρίς ρούχα στο έδαφος είχε πέσει αρκετά η θερμοκρασία του σώματός του.

Πηγή: loutraki365.gr