Αρχική Περ. Πελοποννήσου Άσκηση ετοιμότητας εντός της σήραγγας Νεοχωρίου (Βίντεο)

Άσκηση ετοιμότητας εντός της σήραγγας Νεοχωρίου (Βίντεο)

Άσκηση ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, εντός της σήραγγας Νεοχωρίου, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε την 28η Νοεμβρίου 2018, από τον ΜΟΡΕΑ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από την 21:00 ώρα της 28.11.2018 έως και την 06:00 ώρα της 29.11.2018 πραγματοποιηθηκε πλήρης αποκλεισμός και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρείας διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ μέρος πηρε και ο τομέας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σταύρο Γαβρήλο, στα πλαίσια της διαρκούς εξάσκησης και επιμόρφωσης σε παρόμοια περιστατικά και καταστασεις.

Επίσης ο κος Γαβρήλος συμμετείχε και σ την παρουσίαση Ευρωπαϊκού προγράμματος για την προστασία στα Δάση στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας στην Κάτω Αχαγιά με πολύ καλά αποτελέσματα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΕποχική γρίπη: Άνδρας 49 ετών το πρώτο θύμα
Επόμενο άρθροΑλ.Πνευματικός: “Με την υπογραφή της Δημοτικής μας Αρχής θα αλλάξει το κέντρο της Κορίνθου με το Open Mall” (Βίντεο)