Αρχική Ν. Κορινθίας Συνάντηση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου

Συνάντηση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου

Συνάντηση με τον πρόεδρο Κώστα Λογοθέτη και το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου είχε κλιμάκιο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, με επικεφαλής τον γραμματέα Γιώργο Παπασταμόπουλο.

Η συνάντηση, που ήταν σε άριστο κλίμα, έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, με ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο.

Οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου έθεσαν στον κ. Παπασταμόπουλο τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία των εργαζομένων, με αιχμή την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, την αύξηση του κατώτατου μισθού και την καταπολέμηση της μάστιγας των «ενοικιαζόμενων» εργαζομένων. Ωστόσο, το πιο σοβαρό πρόβλημα που αναδείχτηκε στη διάρκεια της συνάντησης είναι αυτό της υποστελέχωσης του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, καθώς αποτελεί εμπόδιο στον έλεγχο της «μαύρης», αδήλωτης ή απλήρωτης εργασίας.

Από τη μεριά της Ν.Ε. υπήρξε ενημέρωση για όσες δράσεις της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα γύρω από αυτά τα ζητήματα, αλλά και για όσες έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Παράλληλα δόθηκε η διαβεβαίωση πως η Ν.Ε. θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της, ώστε να προωθηθούν τα αιτήματα που προέκυψαν από την συνάντηση αυτή αλλά και όλες όσες ακολουθήσουν.

Πηγή: korinthostv.gr