Αρχική Ν. Κορινθίας Με μεγάλη συμμετοχή το 2ο Μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας (Βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή το 2ο Μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας (Βίντεο)

Με Πρωτόγνωρη για τα κορινθιακά δεδομένα και άνευ προηγούμενου επιτυχία και με πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει το Ασφυκτικά γεμάτο δημοτικό θέατρο με πάνω από 500 άτομα όλων των ηλικιών, Που κάθονταν σε πλαστικές καρέκλες αφού είχαν γεμίσει και όλα τα σκαλοπάτια του θεάτρου, πραγματοποιήθηκε Χθες Τετάρτη 28 Νοεμβρίου το 2ο μάθημα της σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας Του Δήμου Κορινθίων με θέμα: «σχολικός εκφοβισμός : πολιτικές Πρόληψης».

Ομιλητής ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θράκης, πρώην Υπουργός Δημόσιας τάξης και καθηγητής εγκληματολογίας κύριος Γιάννης Πανούσης, Μετά από αλλαγή του προγράμματος, αφού η προγραμματισμένη από τον κ. Παπαθεοδώρου ομιλία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της έκτακτης συμμετοχής του κ. Παπαθεοδώρου στη συνεδρίαση της επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος που κατέστησε αδύνατη την μετάβαση του στην Κόρινθο.

Η αναπλήρωση έγινε από τον Κάθ’ ύλην και καθόλα ειδικό και αρμόδιο για το θέμα καθηγητή εγκληματολογίας κύριο Πανούση, ο όποιος ενθουσίασε στην κυριολεξία το κοινό που για δύο ολόκληρες ώρες καθόταν αφοσιωμένο να τον ακούει και τον κατέκλυσε με πλήθος ερωτήσεων. Η Σχολή Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου Κορινθίων. Φαίνεται να έχει κερδίσει το κορινθιακό κοινό που την έχει αγκαλιάσει με ιδιαίτερη αγάπη και αθρόα συμμετοχή στα δύο πρώτα εναρκτήρια μαθήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το δεύτερο αυτό μάθημα
πραγματοποιήθηκαν 100 νέες εγγραφές που μαζί με τις πρώτες 400 ανεβάζουν τον αριθμό των εγγεγραμμένων στα 500 άτομα.

Το επόμενο μάθημα της σχολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12, Δεκεμβρίου στις έξι το απόγευμα από τον κορυφαίο καθηγητή ογκολόγο Κορίνθιο Ιατρό κύριο Γεώργιο ΣΑΜΩΝΗΣ με θέμα: «περιβάλλον και καρκινογένεση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε».

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στον δήμαρχο κορινθίων κ. Αλέξανδρο πνευματικό γι αυτήν την πρωτοβουλία που ξεκίνησε φαίνεται ότι ήδη έχει εμπεδωθεί ως θεσμός στην Κορινθιακή κοινωνία, κάτι που είχε συμβεί και με την Σχολή γονέων της Ν. Α. Κορινθίας και βέβαια στην κ. Κατερίνα Παπανικολαου την διευθύντρια της σχολής που φροντίζει και κατορθώνει την άψογη λειτουργία της!!!