Αρχική Eπικαιρότητα Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση 17χρονης από τα Μέγαρα

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση 17χρονης από τα Μέγαρα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 17χρονης Δέσποινας Σ. από τα Μέγαρα. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης.

Η Δέσποινα έχει ύψος 1,65 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μπορντό ζακέτα, μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και μοβ αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές.

Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεση τους. “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.