Αρχική Eπικαιρότητα Ελεύθερη η καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο: Φοβήθηκα μην μου πάρουν τα...

Ελεύθερη η καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο: Φοβήθηκα μην μου πάρουν τα παιδιά (Βίντεο)

Το δικαστήριο αποφάσισε το πρωί της Τετάρτης την αναστολή εκτέλεσης της ποινής για την 53χρονη καθαρίστρια, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης στον Άρειο Πάγο.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα είδε την έξοδο της φυλακής λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

Μάλιστα, λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι της μίλησε ζωντανά στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ.

«Ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που έζησα. Ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και όλο αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο…

Φοβήθηκα μη μου πάρει τα παιδιά η πρόνοια γιατί ζούσαμε φτωχικά…

Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω στη φυλακή… Θα συνεχίσω το σχολείο τώρα… Οι συγκρατούμενές μου με αντιμετώπισαν καλά, έκανα και δύο φίλες εκεί μέσα, από τις οποίες έπαιρνα δύναμη… Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγχώρεσε για το αδίκημα που έκανα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ… Πιστεύω οι δικαστές να είναι πιο ανθρώπινοι από εδώ και πέρα και οι ποινές λίγο πιο ελαφριές…», είπε μεταξύ άλλων.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία ζήτησε να της διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση προκειμένου να εξεταστεί εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.

Υπενθυμίζεται πως η 53χρονη γυναίκα παραποίησε το απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας σχολείου. Η 53χρονη κρατείτο στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Πλέον αναμένεται να παραμείνει ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της από τον Άρειο Πάγο.

Μιλώντας στις κάμερες η κόρη της δήλωσε ότι η 53χρονη γυναίκα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πως ό,τι έκανε, το έκανε για να μεγαλώσει τα παιδιά της, ενώ υποδέχθηκε την απόφαση του δικαστηρίου με δάκρυα χαράς στα μάτια της.