Αρχική Ν. Κορινθίας Υπεγράφη η σύμβαση για την πεζοδρόμηση της Δημοτικής Κοινότητας Χιλιομοδίου Κορινθίας (Βίντεο)

Υπεγράφη η σύμβαση για την πεζοδρόμηση της Δημοτικής Κοινότητας Χιλιομοδίου Κορινθίας (Βίντεο)

Την σύμβαση του έργου ολοκλήρωσης πεζοδρομίων στο Χιλομόδι υπέγραψε σήμερα (27-11-18) ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός μαζί με τον ανάδοχο του Έργου κ .Τσακίρη.

Όπως είπε ο κ. Δήμαρχος το έργο αφορά μια μεγάλη ανάπλαση στον κεντρικό δρόμο από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου μέχρι το ΚΑΠΗ Τενέας.

Η εργολαβία περιλαμβάνει, όπως τόνισε ο κ. Δήμαρχος, και τα έργα που είχαν μείνει στην μέση στην έξοδο του Χιλομοδίου προς την Κλένια κοντά στις γραμμές. Το έργο έχει προϋπολογισμό 300.000 ευρώ.

Το έργο θα αλλάξει την φυσιογνωμία του Χιλιομοδίου όπως είπε ο κ. Δήμαρχος και θα μαζεύει και κόσμο από τα γύρω χωριά. Το ήθελε η Τοπική κοινωνία και παρόλο που κάποιοι δεν ήθελαν γιατί φοβόντουσαν το πολιτικό κόστος, εμείς τολμήσαμε, σχεδιάσαμε, πήραμε την απόφαση και οι κάτοικοι περιμένουν την αισθητική παρέμβαση που θα αλλάξει την φυσιογνωμία του χωριού και θα το κάνει πιο όμορφο, είναι κάποια από τα λόγια του Δημάρχου για το έργο.

Όπως είπε ο ανάδοχος, το έργο έχει προθεσμία 8 μηνών αλλά θα γίνει προσπάθεια το έργο να παραδοθεί συντομότερα και ποιοτικότερα σε 2 περίπου μήνες.